Online Diary Secret Of Syazana: Penipuan Demi Penipuan

Penipuan Demi Penipuan

Yeah topik best nie lalalalala...
Korang semua mesty penah kena tipu kan lalala..
x kesah la dengan sape pon kawan ke,KEKASIH ke ,family ke sape ker kan
tapi bila di tafsirkan balik atas sebab penipuan zana
rase semua hati n prasaan kita akan 
berkecai like kaca yang jatuh dari bangunan tol tak mmg sakit pedih 
adoii hanya tuhan jerk la yang tahu
tapi mmg pedih la bila diingatkan balik kan..tapi
pasangan kapel mcty sering kena tipu la..
mcm kes zana kang nie hampir kena tipu dengan someone
special nie but it oke la..
korang tipu la seberapa garik garuk gerik korang oke t
zana akan tuntut la kat akhirat..
hah mmg la zana x baek tapi kita berkwan berkenalan
dengan EKLAS bukan penipuan so 
tidak salah sama sekali kan jika kita membalas
keiklasan seseorang dengan JUJOR..
hah mmg mongox cipan cipon la kan klu korang suka tipu nie...
tipu itu jugak la yang akan makan diri kmo
hah korang kang boleh la bangga cakap manis kalah
gula pasir gula halus n sebagai gula la..
tapi bila GULA bertukar jadi GARAM hah hammbexxx la korangg rasekan la..
korang ingat zana jerk yang kena rase pedih pahit n masam mua la oke

arghhh mmg like WTF la kan hah first time maki adoii..tapi mmg 
marah tahap hantu la bila dapat tahu kena tipu
mcm nie n kena tipu mati-mati kan
hah sundal , jalang , GRO , bohsia pown rasenye baik la lagi la dari orang
penipu mcm someone nie haa tunggu la oke yes
mmg la zana xder mata nak tgk 
someone nie kat mane mane tapi xpea kite relax la kan kan..
BERDOA la pada yang MAHA ESA dier sahaja yang akan bantu kita..
macam pepatah melayu sepandai-pandai tupai melompat 
akhirnya akan jatuh ke tanah jugak
so haa woitt manusia durjana tunggu la balasan kmo oke lalalalala..
suda berapa ramai ko tipu kat perempuan n
lelaki tunggu la bila kami semua 
buat perhitungan nanti hambexxx dushhh allah akan turunkan bala kat kmo oke
jangan la nak bersorok lagi buat baik ala malaikat..
tapi HIPOKRIT LIKE syaitan hah gilew nyer manusia..tunggu la ko oke
so setakat sini jerk la..malas nak cakap ape ape..t zana jugak yang dapat dosa..
so diam suda kita sabar selagi kita boleh solat berdoa kita berdoa la..
nanty allah akan bantu tol kan..
soo papai all ingat jangan suka menipu lagi tau..
berdosa tuh .....

^_^

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment