Online Diary Secret Of Syazana: TERKULAI VS TERKILAN ?

TERKULAI VS TERKILAN ?

Terkulai VS Terkilan ???

Ape maksud Dengan perkataan Kat Atas Nie ??
hrmm entah la nak cakap un x tahu nak terang mcm mane huhuhu
but ape lah salah zana kan sampai ramai sangat orang nak jijak zana nak kutuk zana
yaallah padahal zana senyap jerk nak bergaul mcm pmpuan lain adoi
susah kot zana 100% pemalu nak tgur laky gilew ! nyer susah dalam fb boleh la
sembang pong pang pong pang jumpe depan depan prhhh lagi 10 batu kot
so asal la korang nak kena jeles dengan zana nie zana x kacu orang un
zana g kolej nak belaja nk dapat kan diploma n berjaya dalam hidup
bukan tok kacu hal peribadi korang semua , hal peribadi zana un x tentu pasal lagi
nak kacu korang aduhh mntak simpang lah x kose mak nak kacu korang nie
so harap korang bertimbang rase lah jangan suke wat fitnah sangat ttg zana nie
haishh bertaubat la oke jangan tau buat sudah la..berdose korang t haa
btw entah la ape nasib zana nie kan sebab ade jea dugaan yang berat selalu zana tempuh
mule-mule dengan kawan lame then dengan xbf zana now dengan kawan kawan bru pulak
adoii ape la nak jadi dengan hidup zana nie kan...
jadi seorang yang pendiam pown

sering kena jijak macam taik kucing kenape la yerp ???
btw klu zana nie periang , suke wat bising , suke kepo sana sini nak kena jijak
xpela jugak nie adoii dok senyap dalam blik salah , dalam klass salah semua salah
ape la nak jadi nie " hina sangat kea zana nie ?? "
haishh yaallah sabar jerk la zana selama zana kena perkara-perkara mm nie tau
hanya tuhan sahaje yang tahu bagaimana zana tempuh perkara ini dengan seorang 
dri tanpa pertolongan atau nasihat sape sape hrmmmmm
tapi serius lah apebila zana dekat kan diri pada yang maha esa
zana jadi tenang ape diorang nak jijak zana jijak lah
zana boleh tersenyum mani kat diorang walaupown diorang sedang
jijak zana habich-habich san kat tmpat zana berada hrmm
itu lah dugaan zana yang sering menimpa diri zana ... =)
Hadoi hadoi haishhh hrmmmm
tapi kan ramai jugak lelaky yang sering tolong zana
mcm bntu zana untuk selesai kan hal begini
but zana tahu diorang nie bukan pea pown nak cari peluang
nak try ngorat bukan zana x tahu niat korang nie
suke gile nak ambik kesempatan kat pmpuan yg sedang masalah
then bile dah oke korang bawak mulut kesana kemari
kalah pmpuan bergosip kot dak dak laky zaman sekarang yang kat kolej zana
adoii korang korang bertaubat la ish zana x suke nak bermusuh
bukan style zana so tlg lah oke huhuhuhu
haishh pade korang korang yang melawat blog zana
thanzz kerna mmbaca blog zana ini oke 
=)   =)   =)   =)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment