Online Diary Secret Of Syazana: Akhirnya Semuanya Sudah Berpunya .... ^^

Akhirnya Semuanya Sudah Berpunya .... ^^

assalamualaikum dan salam satu malaysia to all kengkawan zana yang 
zana sayangi haa kali nie zana ade story baru tok korang lah haa cube
 tengok balik tajuk kat atas nie kan akhirnya semuanya
sudah berpunya  
 uitt nape tajuk macam toh
haa heee ade lah story yang tersendiri dalam tajuk tajuk nie heee ..
so mari zana kupas satu persatu kulit tajuk nie baru kita leh bertemu
dengan isi yang manis hee
oke la zana mulakan cerita zana nie heee ..
sebetulnya kes nie berkait dengan sahabat sahabat zana yang pernah
ingin bercinta dengan zana
wahh zana market nye kau ( prehhh bajet nye bengong toi la )
hehe mmg ape yang zana kate kan mmg benar lah .. ramai laki cuba mendekati zana 
dan ingin menjalinkan hubungan tetapi untuk menjaga hati dorang zana 
berkawan dan membantu dorang mencari teman hidup yang ideal so now 
bila zana jumpe balik lelaki lelaki yang pernah nak dkat zana dulu bila jmpe sekarang 
semua kan cakap alhamdulillah sekarang sudah TAKEN .. 
wow terkejut eden nie moks hahah .. hati ade lah terkilan sedikit bila dorang dah ade 
pasangan sendiri kan tapi xpea lah hee zana hanya tersenyum indah mengambarkan 
hati ini sedang gembira bersama mereka apabila mereka dah berpunya 
( padahal hati dok sedih kot bila dapat tahu wahahaha )
so nak dikatakan semua keng kawan zana sudah bertemu dengan kekasih hati 
dorang yang betul betul ikhlas dan ideal bersama mereka ..
bagi zana zana tidak layak untuk mendapat CINTA mereka kerana zana tahu sape diri 
zana , zana tahu ape peragai zana , zana tahu cara zana , oleh itu tidak salah tidak 
berdosa sekali pown jika zana menolak cinta mereka mereka itu dan membantu mereka 
sebagai kawan untuk mencari dan memperolehi teman hidup yang ideal .. 
wahh suda mcam doctor cinta pulak zana nie kan tapi itu la
 realiti sebenarnya tentang zana 
tetapi bila zana melihat mereka sudah bahagia zana 
menjadi sedih kerna zana tidak 
dapat bahagiakan mereka seperti mana pasangan mereka bahagiakan mereka :((
walaupown mereka berpasangan zana tetap
 akan SAYANG dorang seperti mana 
zana sayang parent parent zana kerna sekali zana mengenali seseorang itu zana 
tidak akan senang lenang melupakan manusia itu 
mahu pun dia itu musuh dengan zana atau pown 
bukan musuh dengan zana , zana tetap sayang dorang dan mengingati dorang hingga akhir 
hayat zana selagi mana yang zana mampu oke .. 
zana bersyukur kerna mereka sudah bertemu
dengan teman hidup dorang yang zana nie bile lagi tak tahu la kan heee
tapi tak pea la kemana pown allah akan 
ketemukan zana jugak dengan teman hidup zana 
kan hanya masa jerk kita tidak tahu bila kan so it oke lah .. kita sabor jerk la ..
kawan kawan zana yang lain mereka walaupown sudah berpunya atau tidak 
alhamdulillah mereka still menghargai zana as kawan yang pernah menolong mereka
kerna atas ape nasihat dan kata kata yang 
pernah zana perkatakan mereka dapat belajar ..
mereka sering gelarkan zana doctor cinta .. haha doctor cinta kea .. kalu doctor msty 
zana dah dapat teman hidup yang ideal nie dapat ape pon tidak hahaha .
tapi bgus sangat sangat bila keng kawan happy zana tumpang happy dan tersenyum 
melihat gelagat gelagat romantik dorang toh walaupown zana tidak 
pernah merasai lagi perkara perkara seperti mereka itu heee ..
so kepada keng kawan zana zana toh semoga 
korang hp bersama pasangan korang yerp :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment