Online Diary Secret Of Syazana: KES FAKE AND COPYCAT BLOGGER ???

KES FAKE AND COPYCAT BLOGGER ???


KES FAKE AND COPYCATS BLOGGER ??

assalamualaikum dan salam satu malaysia to all my fellow frenz ..
yey hari nie tajuk dia agak agak sangat best auww ..
zana rasa la kan mesty ramai yang menjadi mangsa FAKE blogger nie ..
hahaha ayokk blog pown ade yg nak fake n copycats kea ? 
haha igt kan facebook , myspace dan twitter jerk yang ada fake fake nie 
tapi blog pown ada yerp sian nya manusia manusia macam nie .. 
haaa meyh nak kasi tahu la .. asa nya blog zana tak dak sama dengan blog blog 
orang lain yang ada follow zana right ??
kalu ada tolong tampil lah kehadapan dengan segala hormatnya hahaha
zana dah banyak kali lah tgk mmbe zana sowang ny nya blog 
banyak kali jgk zana baca entry dia heeee 
nama orang toh haa tgk la link nie 
blog dia mmg meletup dengan tutorial , aktiviti nya dan design dia yang tersendiri 
tapi kesian kot lyssa nie dia seorang yang famous so ramai jugak 
pengikut pengikut yang nak COPYCATS mcm ne cik lyssa kita nie nye cutecute blog .
hanyakk ape lah tak leh kea korang nak cipta sendiri dan jangan tiru tiru orang lain nya blog
cukup la kat facebook famous dengan kes fake sana sini sunu .. kat blog pown 
harus kea wujudkan benda hala macam kanak kanak tak matang nie ?
haiyakk cipta sendiri rasa sendiri macam mana hasil kreativiti sendiri 
baru lah puas hati tol kan cik lyssa ... 
so ini zana nak tunjuk ORIGINALITY my BLOG .. 
TAK DAK SAMA SEKALI TIRU GAYA AKSI CARA DAN HIASAN orang lain 



1








Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment