Online Diary Secret Of Syazana

tak kawen tapi dapat baby ?

Assalamualaikum to all keng kawan yang zana sayang heee
hari nie zana ade cerita yang terlalu menarik la tok kawan kawan zana heee
cer tengok tajuk mcam mengheran kan jerk kan haha ..
sebetulnya tajuk dia mmg terbaik tok hari ini la bila zana dapat BABY BARU 
wooo zana kamo tak kawen lagi napa dapat baby pulak nie ? 
haishhh agak pelik suda seketika kan kawan kawan hehe ..
btw zana nak ceritakan baby yang zana maksudkan ini bukan BAYI tetapi BABY bunny
zana dapat hadiah dari family zana yang selama ini zana sentiasa menunggu dan tunggu tunggu 
so rasa nya tahun ini memang bermakna la untuk zana bila zana dapat hadiah itu tadi petang 
agak agak korang nak tahu tak ape la bby toh sebenarnya kan 
so tengok yerp zana upload kan nye heee 




my baby bunny 
yang baru dilahirkan di 
kedai ellite profesional
berharga RM 25++
( hadoi i love my baby so much ) 
hadiah hari raya pada tahun ini untuk zana 




thanzz sangat sangat pada family zana yang telah hadiah kan barang ini untuk zana ..
huuu akhirnya barang yang zana impikan sudah tercapai ..
tak dapat nak berkata apa apa lagi dah bila dapat benda toh heee 
hanya senyuman yang dapat zana gambarkan 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment