Online Diary Secret Of Syazana
dunia dunia dunia
assalamualaikum dan salam satu malaysia to all kawan kawan zana
haaaa mari mari sini nak kasi tahu kat korang korang semua laptop zana dah hampir pulih la
dah dapat taip dengan laju suda , kalu sebelum nie ase jengkel jerk tok tak tok tak jerk bunyi
apabila dah beli baru keypad laptop sehingga rm 150 haaa hambex terlalu puas menaip sekarang
so topik yang ingin zana ceritakan untuk kamo semua ialah dunia dunia dunia
haaaaa kenapa cakap tajuk mcm toh erk hrmmm 
sebetulnya zana nak cerita kan tentang satu kes nie
ade la hari itu zana buat open house .
 datang la sanak saudara sahabat handai terhandai ke rumah zana nie 
tetapi malang semalang malang termalang nye la kan . datang sorang kawan zana nie .
dier pensyarah USM auwww , wow dgr ayat un dah gerun kan . 
pensyarah toh berkawan dengan pensyarah 
elow elow elow zana berkawan dengan dier mmg eklas nak berkawan biase la dier dah 
mcam abang zana jerk la tetapi ape yang malangnya yang telinga zana dapat dengar
ialah personaliti tentang pensyarah nie la .
 wow korang bajet dier pensyarah USM kan 
so gaji mesty beriban riban kan kan so bile dier datang .
 dier lak datang dengan moto besorrrr dier
ape ag kan kan yang si simpulan simpulan kesimpulan nie datang tarik zana ke dapur
n kasi tahu wow zana itu BAKAL MENANTU abah zana kea ? 
bgus bgus zana dia elok elok tau 
kulit putih , orang kaya , duit banyak , encem , SUSAH NAK dapat mcm nie nye lelaki
wow wow wow wow ape nye kes dah nie
 yaallah pangkah pangkah pangkah awal awal la
kes mcm nie tau grrrr ape nye simpulan nie ada ka


 suruh pikat pensyarah toh sebab harta bukan 
sebabbudi pekerti yang dia toh ada tapi harta , rupa , darjat woiyyyy 
minaci tambi cangkuit tait hahaha
hambex kan dah kuar mcm mcm ayat dah , 
bara gila la bila zana dapat tahu mcm nie 
last last zana mendiamkan diri dan berfikir akibat tak
 nak salah paham dengan lelaki yang
bergelar pensyarah ini , zana ape lagi putuskan la hubungan 
persahabatan kami sebagai kawan rapat
menjadi musuh yang pensyarah toh benci sangat sangat baru puas hati simpulan toh
hadoi kalu ase nak sangat ape ate simpulan toh 
yang g kawen dengan pensyarah USM toh
tak nak la zana simpang malaikat 44 tau . 
kalu zana nak lelaki toh zana nak hati dia bukan
HARTA , RUPA , DAN DARJAT dia toh 
oh no no no no no no no no tidakkkkkkk
zana tak nak la jadi pengkikis mcam simpulan
 toh inginkan hubungan tak eklas tak akan kekal la
mmg la di dunia nie kita perlu duit tok hidup 
tetapi jika cinta atau perhubungan kita suci eklas
allah pasti akan kurniakan kebahagian dan kesenangan 
pada kita di hari akan datang betul tak ?
so biar la now pown zana memang tak contact dah dengan lelaki toh
tak nak la kang orang cakap cik zana pengkikis harta lelaki kaya
woot woot kalah fasha sandra nie hahahaha
caya la zana . kepala kekek kau la zana hahaha
so it oke la if jodoh allah tentukan bahawa zana akan bertemu kembali dengan
pensyarah toh so mmg zana akan bertemu kembali dengan lelaki yang berbudi bahasa itu
wahhh so setakat sini sahaja la kan yang dapat zana pot pet pot pet kan
zana dapat rasa kan bahawa pesyarah itu akan membaca blog zana nie
so jika anda membaca
1. zana ingin memintak maaf jika ade buat salah
2. maafkan zana sebab melakukan sikap sikap kurang biadap untuk anda membenci zana
3.maafkan zana sebab buat anda menjadi tidak selesa dengan zana
4 . zana bersyukur dapat berkawan dengan anda walaupun sekejap
so itu sahaja la pesanan zana untuk anda wahai encik A
heee so assalamualaikum untuk anda semua
pesanan zana untuk anda bercinta lah dengan iklas
 bukan sebab nak kan harta paras rupa atau pun
darjat yang si dia ada kerana itu semua bukan akan 
kekal lama untuk kita semua di dunia yang seketika ini  .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment