Online Diary Secret Of Syazana: Keberanian yang Tak DISANGKA !!!!!!

Keberanian yang Tak DISANGKA !!!!!!


Keberanian yang Tak DISANGKA !!!!!!

Assalamualaikum semua woot woot dah lame woks zana tak update blog kan 
haaaa kali nie zana ade topik terbaru terhangat la jugak tau sebab cer tengok tajuk 
di atas nie macam best jerk bunyi dier kan macam ade someting yang nak terjadi la pulak hehe 
so mari mari zana kongsi sedikit sebanyak semanis segaram dengan anda semua oke .
cerita zana pada kali ini bertajuk keberaniaan yang tak disangka ialah bermaksud ape yerp 
haaa nie la zana cerita korang cer tengok persekitaran kang nie mcm ne anak anak gadis sekarang 
amboi la melilit sini melilit sana fesyen sini fesyen sana kalah orang arab wooo 
lihat la begitu indah nya gadis gadis di malaysia ini kan tetapi apa yang zana nak cakap 
zana bangga gila dengan seorang kanak kanak yang terlalu berani dengan keyakinan diri yang 
dia ada . bukan semua wanita ada keyakinan mcam dia nie la
zana sendiri un gile gile tak berani nak mencuba benda benda macam kanak kanak ini lakukan 
cer kita lihat aksi aksi pic yang pernah dier tangkap 








woot woot korang nampak tak ape aksi yang dier buat
mmg berani kan tetapi korang cer tengok dier pakai tudung ?
nampak kan pic dier pakai tudung korang tgk ape HODOH , TAK CANTIK
weyhh sodar diri kejap , sehodoh hodoh dier ka ape kea , korang kena sedar
korang asa korang berani kea mcm dier lakukan nie korang jangan bajet korang berani la
zana bangga dapat adik mcm nie tau . dia berani gila sangat zana terlalu bangga dgn RATU AMIRA
tak pernah heran dengan cakap cakap orang lain yang selalu cakap tentang dia ape yang
dia tahu ialah diri dia , itu adalah dia bukan sapa sapa tol tak BABY ?
korang nak kata dia tak sedar diri tak tahu malu perasan woitt dari korang nak kata dekat
dier baik korang tengok cermin korang cakap kat diri korang sendiri la weyh
jangan sebab rupa korang nak merendahkan keberaniaan seseorang wanita atau sesiapa la
lihat la keberanian kanak kanak yang berasal dari perlis nie atau nama nye
amira atau nama glamor dia ratu . ramai orang bangga dengan keberanian dia
haaaa satu kes lagi owwww ramai orang bangga kata diri dorang HOT CANTIK CUN
wow tolong sikit la pakcik tambi minachi owwww
korang dok kutuk dia bagai bagai kan korang cer tengok kisah cinta si RATU nie




mmg padan di gelar RATU sebab ia bahagia bersama yang tersayang korang cantik korang hot
ada ka bahagia macam ratu tak der la zana rasa kan kan .
rupa paras tak menjadi sebab tok bercinta tapi HATI la HATI woks oittt
jadi la macam RATU GREEN nie terlalu berani dan tidak pernah hiraukan orang lain
adik ratu green nie umpama idola zana heeee sayang kau sangat sangat BABY
sekian dari zana by by all :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment