Online Diary Secret Of Syazana
 . MAAFKAN SAYA SK .

hye hye all bersempena nak depavali nie kan kan 
happy depavali to all kawan kawan zana yang beragama indu yerp .
haaa molek molek . cuaca asyik hujan jerk kan . dengan sejuk update pula blog 
di temani dengan lagu yang agak jiwangs nie kan haaa masyokk sgt sgt la kalu zana 
nak cerita tentang something nie yang agak menyedihkan zana juga la kan huhu 
haaa cer anda tgk maafkan saya SK 
woot woot sapa toh sk haa adoi la mcm mcm la zana nie kan kan 
hoittt minaci tambi parpu ini blog zana la kan suka
 hati saya la nyah nak post entry tentang apa pown 
korang kalu tak suka angkat kaki kiri angkat kaki
 kanan then lari laju laju oke jangan tengok belakang 
kang zana cekik korang nie mau mau hahaha 
( mood tak snggup pown nak buat mcm toh kat korang ) 
hrmm oke berbalik la kita oke pada tajuk kita pada hari ini  hah sapa SK toh hrmmm
tak pea la nanti if SK toh baca dia akan tahu la itu adalah diri dia kan kan 
so kenapa zana mintak maaf pada dia yerp oke la zana takut zana ada buat salah kat dia nie 
tetapi yang sebetulnya memang zana dah buat salah kat dia pown tahu sebab melukai hati SK nie 
tetapi zana pun tak sangka SK nie dia menganggap zana nie lain dari zana anggap dia tahu 
zana berharap sangat nak berkawan dengan dia sebab kitorang satu tempat belajar , 

dia pula senior pada zana , zana harap kami dapat berkawan rapat la kan sebab nanti 
nak study apa apa kea boleh tanya pada abang ini kan tetapi yaallah tanpa di dugaan apa yang 
allah berikan ujian pada kami ini sehinggakan kami berdua jadi rengang atas perkara yang
jujur dan iklas untuk menjaga persahabatan kami ini last last semua nya hancur . 
hadoi la yaallah pertemukan la kami nie kembali haishh ish ish ish geleng geleng kepala zana 
bila teringat kan balik semua kejadian itu tahu , tapi bila di fikirkan balik biar zana 
terus terang sebab zana takut SK lagi terguris hati dia itu kan tapi now dia terguris sedikit sahaja 
mungkin la kan , dari lama lama boleh membuatkan dia hilang 
arah yang sangat sangat menderita kan haishhh ini la ujian allah s.w.t 
tetapi apa yang dapat zana harapkan jika SK membaca blog zana nie kan . 
zana harap kita dapat jadi kawan yerp , zana tak bermaksud ape ape pown . 
zana ingin berkawan seperti kita berkawan selama ini happy , cool , smile always right 
i hope u will came back to me SK . 
haha jiwang la pula zana nie kan lalala ape maq kesah tak kesah tak kesah hehe .
hrmmm tadi zana ada la terbaca SK nye blog hadoi la sedih pown ada tahu 
sebab zana tak sangka pun yang SK akan ada perasaan macam itu tahu huhu
zana mintak maaf sangat sangat la  hrmmm nak nages jugak bila terbuat orang terluka ini tahu
sebab sumpah cakap zana tak suka melukai hati SAHABAT zana 
so kalu SK kamu ada baca blog zana ini . zana mintak maaf lagi sekali ya . 
kalu boleh mesej la zana kembali oke zana terlalu MERINDUI kamu SK 
so setakat sini sahaja la yang dapat zana share dgn anda semua oke .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment