Online Diary Secret Of Syazana

MEET THEM version 1 

Hye hye all kali nie zana tak nak post ayat panjang panjang dah .
kali nie zana nak post pic pic yang telah zana snap pula boleh tak ?
hehe asa nya macam tak boleh la kan kan so zana akan tulis sedikit la 
wahh tajuk mcm best la hehe . meh zana bongkarkan cerita zana la dengan tajuk kat 
atas nie heeee meet them zana telah meet dengan lesbion kesayangan zana la
iaitu syepha syafinaz ayokk that is my lesboin la .
kami dah lama kenal dah sekepala la senang cakap ape orang nak kata nak cakap kami tak 
pernah kesah yang kami tahu itu adalah diri kami tak da orang yang boleh kata apa apa
apabila zana meet dia wuihhh rindu gila la . macam macam cerita la juga zana dan dia nie berkongsi
itu ini itu ini hadoi mentang mentang la time kitorang kuar toh mmg tak ramai orang
sebab hari biasa if pergi sabtu ahad mmg macam semut la manusia kat shopping complex toh
haaaa ini pic pic yang dapat zana kongsi dengan korang 











hambex banyak jgk la kan pic yang zana kongsi kan so kalu nak tahu sangat
g jea visit kat facebook zana itu oke . kat sana lagi ler banyak hehe
 btw to my lesbion . i LOVEYOUSODAMNMUCH la dear .
zana harap hubungan kita akan kekal sampai bila bila ya .
anda adalah segalanya untuk zana ewahhhh kalah cintan dgn boyfie sendiri dah nie
heeee oke salam untuk semua papai 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment