Online Diary Secret Of Syazana
~ 1.11.11 ~
hye hye hye guys hehe . oke tarikh nie ada macam macam makna wooo hehe
mari mari sini zana nak share dengan korang al - kisahhh hehe .
woot korang tengok kan tarikh nie memang tarikh yang amat amat special kan .
1.11.11 haaa semua satu kan kan lalala so meh zana nak cerita pa yang telah terjadi 
pada tarikh nie bersama kawan baik zana yang bernama syepha  nie heee 
soo pada pukul 2 petang kemarin , kawan zana datang di apartment zana dengan selambernya
kami berdua naik moto pergi ke 1 avenue la kata kan hehe so sewaktu pergi ke sana 
dua dua dok teragak agak nak guna jalan yang mane betul ke arah nak pergi ke 
tempat yang nak di tuju nie so kitorang redah jerk la kan . 
waktu toh cuaca masih serah tak ujan lagi so apa lagi kami un naik la moto bersama sama
haaa selepas sejam macam toh kami pown sampai la ke 1 avenue haaa cari cari parking nie 
ade lah kes berebut parking haha lawak kot heeee tetapi disebabkan kawan zana nie kuat
dier angkat moto ke tepi sikit dan lalu dia masok ke parking itu haaa 
hambexx kuat mcm tiger hee so bila dah parking toh kami ape lagi 
bawak keluar anak anak masing masing yang di beri nama canon dan nikon 
so kami bawak la anak anak nie pergi berjalan jalan di 1 avenue .
haaa selepas sejam kat sana beli minuman di panggil cold blog haaa tah la lebih kurang
macam toh kami tertiba rasa buhsan sebab tak ada apa apa un sangat kat sana 
biasa la tempat baru buka kan ada bnyak kedai lagi tgh renovate huhu so 
kami ambik masa toh pergi pula ke penang times square haaa lalala
semasa pergi toh kami snap la jugak kawasan kawasan yang cantik kat sana sekali 
booooooooommmmmmmmmmm hujan turun dah lari kami masok dalam 
TS hehe semasa masok TS kami berdua di sambut dengan angin kencang woo 
haha abich semua barang barang orang cina toh jual terbang ke sana ke mari haha lawak tgk
tapi kami ape lagi tengok tengok jerk la kan sbb kami berada jauh dari situ . so semasa
naik asskeleter toh kami ternampak TEKSI THAILAND haaa 
mentang mentang thailand banjir kang nie dorang curi satu bawak datang ke TS haha 
kami un ape lagi g la snap snap gmba olok olok berada di thailand haaa terbaik kau jang
soo semasa kami g melepax dalam toilet berjam jam kat situ kami un jalan jalan 
la kejap then nampak ada taman permainan kat situ
haaa apa lagi si kecil perasan kecil nie pown pergi la naik
haha zana igt benda toh tak begerak la tau sekali bergoyang goyang ala ala 
naik buwayan haha sekali datang la pulak mamat cina nie adoiii la encem gila 
dia senyum senyum dan gelak kat zana hoittt apex dah jalan kasi la 
nom hp jgk  hahaha so lepas toh kami un turun la ke bawah nak balik 
la kunun nya kan sambil sembang sembang ada pula budak budak sek mane tah 
mintak tolong untuk snap pic dorang dekat teksi thailand tohh
hak alohhh sekali pegang hp ipone 4 kot grrr terbaik la kau budak . ish ish ish budak budak 


dah pakai i phone 4 terbaikkk la hampa nie semua kami sendiri un pakai hp cyabok bok bok ja
so selepas kami berjalan jalan kami ambik keputusan nak kuar la sekali kawan zana cakap 
ehh jom g naik lift nie hehe haaaa kami naik lift bukan buat apa pown main lift ada la hehe
selepas main nya main naik pulak orang orang nie haaa dah macam guard lift kat TS lah hehe
lepas dah puas main lift toh kami un ambik keputusan nak pergi ke gurney plaza
haaa tempat nie tempat orang orang yang KAYA KAYA saja yang selalu melepak sebab
tempat toh mmg ramai dengan pelancong asing jerk haaa then mamat mamat
or pmpuan pmpuan yang datang semua hot hot chili paper la kan kan so 
heran ape kami nie semua kami redah jerk la haha semasa dalam perjalanan nak ke sana 
dua dua bongek nie tak tahu jalan tau sekali haaa terpkir lak zana yang hp zana ada
GPS soo ape lagi kan zana buka hp zana dan point of interest hahaha . so kami berjaya
la untuk pergi ke destinasi semasa nak hampir ke tempat toh boleh pulak kawan ku nie wat lawak 
haha semasa kat trafic light nie kami stop la kan sebab lampu merah haaa so
nampak pula si abang abang polisss maq nak habaq mai kat hampa memang hensem gile la
haha tetapi dengan kusyuk nya kawan zana nie dia sampai tak perasan lampu hujau tau
zana cakap la epax lampu hijau toh sekali dia lupa yang dia letak free gear haaa
vroooooommmmmmmmm sekali haaaa sumpah bapaq nak kata memang malu la
haha rasanya abang polis toh mesty tengok dan gelak gelak kat kami berdua nie haha
so selepas gelak hek hek hek kami cari la parking sooo selepas dapat parking nie
kami un sampai la kat depan pintu masok gurney plaza nie tau soo
sekali zana pergi tersempak dengan XBF zana la haaa hamboi nampak nampak ja zana
lari kot jalan bagaikan kilat pelesit gile kat wan haha apasal kuar dengan aci kea
kalu kuar un ape salah nya kan kan kuar jerk la nk malu bagai nape haha ape kejadah nye la
soo selepas dah tengok mamat toh kami un buat bodo jerk la kan jalan nye jalan nak
pergi cari MCD kat dalam gurney toh so kami lalu la depan nandoo nie heee
mula mula kami tak tahu sapa yang ade kat nandoo nie tahu so pergi la beli makan kat mcd
sooo sewaktu beli toh . zana kasi tahu ehemm epax nak kasi tahu jap lagi
kita p cari SK zana yerp kat area nie dia kerja kat sini sekali tengah tengah cakap nie
nampak la SK zana dok tolak troli kat depan MCD haaa ayokkk haha
sumpah cakap muka zana dari sedih terus tersenyum lebar selebar nya laaa hehe so
selepas dah tersenyum zana terus la mcj kat dia tau sbb zana tak tahu dia kerja kat mana lagi
selepas kami habich makan oke kami un cari la rupa nya kerja kat tettttttttt biar kan rahsia la kan 
zana igt dia toh tak nak msj kat zana dah atau un reply mesej zan nie kan tetapi 
dia reply la haaa lagi la kasi zana senyum huuuu cek nak habaq mai yang saya rindu anda la
hahaha so memang terbaik la pada hari toh kami mandi hujan bersama sama 
dah toh dah tahu hujan nie kami leh pulak g round round kat area padang kota haha
terbaik la kan kan so selepas dah round kiri kanan belakang depan tengah tepi semua
kami un balik la hahaha semasa balik sekali trafic jam la pulak tahu so tak pea la sabor jerk la 
sooo selepas lagi 15 nak sampai rumah zana dua dua orang gado sakit bontot haha
sumpah cakap pertama kali kuar berjalan sebab sakit bontot selalu nya sakit kaki dan sakit
badan ja kali nie sebab terlalu seronok berjalan sampai sakit bontot hahaha terbaik la yunk
sooo niat kami berdua untuk meyempurnakan memory terindah dalam tarikh 1.11.11
telah pown termakbul bersama sama sooo to my lovely babam purple
i love you so damn much la sayang kau memang yang terbaik la .
kenangan kita nie akan zana ingat sampai bila bila tambah tambahan
di trafic light yang moto anda kentut kuat kat depan abang polis tohhh heee
so setakat sini saja yang dapat zana ceritakan kepada anda semua yerp k see yeahh enjoy it

         ~ ILOVEYOUSODAMNMUCH HONEY ~
syifaa syafinaz & syazana 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment