Online Diary Secret Of Syazana

Cantik Like Pincess Hati Like Princess of Darkness

salam satu malaysia tok semua kawan kawan zana
hah zana ade satu story la but bukan untuk mengutuk but realiti oke
so jangan ade yang salah paham or ape ape oke 
let me story to you all
ini rupa orang yg suka berkata kat orang lain
muka cantik hati yaallah ish ish ish

btw zana ade meet someone yaallah cantik gilew 
wajah dier bagaikan bulan yg penuh kot
selalu diperckapkan oleh kawan kawan zan tentang dier toh
cos dier cntik sangat sangat lah shumill 
dier ade mix darah kacukan pakistan adoii
mmg shumil la kan klu korang tahu msty korang suke
muke dier like bby face n mmg hot la klu usha dier
hah but nak wat pea cantik diluar tp HITAM di dalam betul tak
haishh manusia manusia apa nak jadi dengan korang ha...
dah cantik toh cantik kan lah hati korang jugak nie tak
ade lak perasaan hasrat dengki kat orang lain
mmg la kmo toh cantik lawa ank orang kaya but x berhak
nak halang orang lain cantik dari kmo sebab allah bg 
keistimewaan kepada semua orang so tolong la jangan ada niat mcm toh
buruk kot harap kan muka ja bagai bidadari but adoiyai perhh
baik indon tepi jalan yg jual badan pun ada perasaan n tidak ada

hati busuk mcm minah sowang nie..ada FACEBOOK bukan untuk menjatuhkan
orang lain ini tak senang lenang ko jatuhkan maruah orang lain asal 
baik sangat dah kea korang toh adoi adoi bawak bertaubat la dari melalukan 
perkara mcm nie haishh buat malu kaum perempuan jerk haa
ko bercakap ko mengutuk toh pun semua ade kat ko tau...
jangan ingat cantik x pernah wat salah n silap so berhati hati ketika berkata-kata
terlajak perahu boleh diundur terlajak kata nahas weyhh
jaga jaga la yerpp jangan jadi hipokrit sangat lah yerpp
hadoi hadoi zana tengok n bace hal toh dalam facebook zana yang naik 
melayu perempuan same perempuan gado sebab jatuhkan maruah masing-masing
dalam page facebook diorang adoii weyh malu kot kaum perempuan yang lain
klu eyer pown privacy la cikit ini tak nak tnjuk kebagusan korang tulis berkarangan
kat page masing masing asal tah menyemak jerk haa bile zana baca 
memalukan la baik kanak-kanak rebena un pandai pikir mane buruk
mane baik untuk dilakukan ini tidak pikir la dulu sebelum buat oke
so itu la cerita nyer orang yang zana maksudkan biarlah rahsia xperlu nak
jatuhkan dier lagi kan kite sama sama pmpuan kena bangga
sebab kita dapat kecantikan yang terserlah dari ALLAH S.W.T 
ini tidak haishh ape nak jadi tah zana pown heran la npe nak kena wat mcm nie
hrmm so zana harap perempuan perempuan yang lain tidak akan melakukan
perkara seperti ini lagi oke malu la sikit kite nie perempuan bukan lelaki oke



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment