Online Diary Secret Of Syazana
15 BLOG DI TERJAH
hye hye hye
helow helow tok semua kawan kawan yang ada
wahh seronok pula zana tengok kat blog nie ramai benor yang
update entry baru tetapi malang nya zana tak ada topik tok update la malam nie
bukan malam nie jea untuk bulan nie memang tak ada idea nak update blog
otak jadi jem kejap la sebab nak exam midterm nie tambahan pula nak pergi
melancong kejap dgn family nie lagi la tak ada topik so
pada malam yang indah ini zana nak ambil kesempatan kepada kawan kawan semua
zana hari ini nak jadi baik la kejap nak pergi terjah hampir 20 blog
yang mempunyai entry yang best tok zana baca pada malam ini
so senarai 15 blog yang zana telah terjah sejam atau dua jam
 yang lalu atau beberapa minit yang lalu ialah 


  1. http://whateverhafiz.blogspot.com/2012/01/fakta-bahana-kencing-tikus.html
  2. http://thomasedisonzzz.blogspot.com/2012/01/lelaki-pun-menangis-dalam-percintaan.html
  3. http://www.benashaari.com/2012/01/sekolah-paling-unik.html
  4. http://pwencessyuyue.blogspot.com/2012/01/wahai-pencinta-manusia.html
  5. http://www.syokdownload.com/2012/01/awas-maybank-penipu-berleluasa.html
  6. http://misscoratcoret.blogspot.com/2012/01/cerita-tauladan.html
  7. http://azrinzfamily.blogspot.com/2012/01/10-tips-mudah-berdiet_07.html
  8. http://mohdyunus89.blogspot.com/2012/01/999-wanita-tidak-boleh-jawab-soalan-ini.html
  9. http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/makan-tapai-boleh-mabuk-eh.html
  10. http://amiramim98.blogspot.com/2011/12/apa-yg-harusku-buat-skrg-hanya-menangis.html
  11. http://fiqasweet.blogspot.com/2012/01/first-week-at-school.html
  12. http://pinkparislove.blogspot.com/2012/01/kelantan-vs-negeri-sembilan.html
  13. http://mynzahome.blogspot.com/2012/01/bisul-di-bontot.html
  14. http://stefpunyablog.blogspot.com/2011/12/apa-yang-cikgu-ni-nak-sampaikan.html?spref=fb
  15. http://snowthenrainbow.blogspot.com/2012/01/kelebihan-hari-sabtu.html
  16. http://www.lyssasecret.com/2012/01/fuh-penat-jaga-cucu.html
haa so kepada semua blog blog yang tersenarai di antara 15 blogger itu
tahniah ya sebab entry korang telah menarik minat zana untuk pergi terjah dan
membaca macam macam cerita zana baca ada yang nak nagis , ketawa , terkejut , teruja
semua nya ada lah heee memang best so kepada kawan kawan yang lain apa tunggu lain
jom terjah blog blog di atas nie memang best .
so lepas ini zana mungkin akan terjah ke blog blog lain yang ada entry gempax gempax
baru la best layan baca malam malam minggu macam nie ken heee
so to all my friends enjoy your holidays ok dengan membaca entry entry yang gempax
seperti mereka semua ini oke heee 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment