Online Diary Secret Of Syazana
hye hye hye semua keng kawan semua . 
agak lama dah tak datang menyingah menjengok blog yang di tinggalkan nie
memandangkan hari nie cuti kan so apa lagi datang mengjengok sikit la
apa yang patut untuk di ubah ubah kan so oleh itu
saya ada lah tajuk entry yang best sikit pada hari ini iaitu
TAHI LALAT .
haaa ayooo tahi lalat apa nye post entry nie ha .
dah tak ada tajuk kea wahai cik zana uit .
bukan ape lah ada memang ada tetapi semua orang tahu tak
maksud maksud tahi lalat yang ada di muka , badan , tangan , jari , kaki dan
tempat tempat lain yang ada di tubuh badan kita semua nie
mesti tak tahu kan kan kan so bila zana pergi mana mana
zana terlihat lah ramai orang yang akan ada tahi lalat di bahagian
lengan berhampiran perlipat tangan kita toh kan . mesti ada ja kan
so meh zana kongsikan sedikit sebanyak sedekut nie heee
so ayuh kita tengok di mana tahi lalat yang ada kat kita
sambil mengetahui maksud maksud tahi lalat yang kita ada . 







  • BIBIR ATAS KANAN =  pandai , banyak rezeki 
  • BIBIR ATAS KIRI = ramai kawan , baik hati 
  • BIBIR BAWAH KANAN = disegani ramai orang , ramai orang suka 
  • BIBIR BAWAH KIRI = pandai berbicara , tak mudah mengalah 
  • LEHER BELAH KANAN = berani menderita , jujur , cerdas 
  • LEHER BELAH KIRI = cerdas dalam semua perkara dan banyak pengetahuan 
  • DI TENGAH TENGAH LEHER = tercapai cita citanya
  • LENGAN KANAN = taat pada atasan dan setia 
  • LENGAN KIRI = menepati janji dan rajin 
  • SIKU TANGAN KANAN = kuat ingin mencapai kejayaan 
  • SIKU TANGAN KIRI = baik hati dan suka menolong 
  • KENING KANAN = cerdas dan cekap
  • KENING KIRI = cerdas dan sopan santun 
  • KETIAK KANAN = dapat menyimpan rahsia 
  • KETIAK KIRI = jujur banyak yang cintai 
  • BATANG HIDUNG = banyak yang cintai dan akan jadi kaya 
  • DAGU BAWAH KANAN = jujur dan baik hati 
  • DAGU BAWAH KIRI = bijaksana dan berbudi bahasa 
  • PANGKAL PEHA KANAN = kemahuan kuat
  • PANGKAL PEHA KIRI = suka buat kerja apa apa pun 
  • JARI TANGAN KANAN = serba peroleh keuntungan
  • JARI TANGAN KIRI = serba baik bekerja 
  • JARI TELAPAK TANGAN KANAN = banyak reseki tetapi boros
  • JARI TELAPAK TANGAN KIRI = banyak reseki dan cermat 
Haaa macam mana semua keng kawan semua dah dapat tahu belum
makna tahi lalat yang ada di tubuh badan korang semua ? haaa
mesti tersenyum kan bila dapat tahu maksud tahi lalat korang ini semua kan
so kepada yang nak tahu lebih lanjut makna tahi lalat korang boleh la pergi ke sini oke
kat link nie dia ada kasi tahu maksud tahi lalat sampai la ke tempat sulit .
di blog SOS di tapis kan sikit la malu nak cerita kan so yok lawak ke sini oke guys
:::::::::::::::::: rahsia tahi lalat :::::::::::::::::
so selamat mencari maksud tahi lalat anda semua ya kawan kawan yang
di sayangi sekali ku . salam satu malaysia dari saya . daaaa . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment