Online Diary Secret Of Syazana
SEGMEN BERANI MATI 
BEN ASHAARI

jeahh dah tak tahu nak update apa pada hari ini 
so zana BERANI kan diri join segmen berani mati yang di buat 
oleh blogger tekenal ini iaitu ben ashaari ini 
so dia cakap segmen berani mati . tapi tak mati pun kan kan 
tajuk segmen berani mati ben ashaari ini ialah 
BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI . 
so meh zana mulakan berkarang tentang segmen ini 

Blog aku lagi best dari blog ben ashaari kerana blog SOS merupakan 
blog yang lain dari yang lain dan juga lain dari blog ben ashaari 
kerana blog sos lebih gemar mengpostkan entry entry yang 
berunsurkan pandangan sendiri , pengalaman sendiri 
berbanding blog ben ashaari yang banyak nya akan 
mengpostkan entry tentang isu semasa dan lain lain lagi 
blog sos juga selalu mengalu alu kan ramai lagi follower yang supporting untuk 
beranikan diri mengkomen dan memberi pandangan terhadap entry entry yang pernah 
di postkan di dalam blog sos ini . so di bawah ini ada pic blog SOS . 



walaupun blog sos tidak sehebat blog ben ashaari .
tetapi blog SOS lagi best dari blog ben ashaari sebab
blog nie totally lain dari blog ben ashaari .
jika nak tahu apa yang lain apa yang bagus nya
just datang melawat dan menilai sendiri la betul tak kan .
so kepada yang teringin nak join segmen berani mati macam mana yang zana join toh
haa cer tgk kat bawah nie ya.
meh kita join ramai ramai segmen nie . 

  • Tajuk : BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ..
  • Ceritakan kelebihan blog korang dalam 100 patah perkataan. Kalau tak tau nak cerita camana , letak gambar bagi mengambarkan kelebihan blog korang tu .. Haa..Kreativiti diperlukan disini ..
  • Siap ? Tinggalkan link lenkap entri korang di ruang komen ini ..
  • Tutup , kul 12 tengah malam ni ..


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment