Online Diary Secret Of Syazana
TERKEJUT TERKEDU TERGAMAM

ehem ehem semua kawan kawan zana
hari ini zana ada cerita baru la nak kongsi kan
wahh cer tgk sikit tajuk zana pada malam nie
terkejut terkedu tergamam ?
eh kenapa kah itu heeee
meh nak cerita dari permulaan nya
act zana baru balik dari sabah .
pergi holiday di sana selama beberapa hari la tahu
so bila dah balik nie semua orang nak
berkongsi pic pic yang dah di snap la kat sabah toh
tetapi malang nya sekali bila salah seorang daripada kawan kawan
abah zana yang pergi ke sana telah tersnap
wahh tersnap apa yeappp . agak agak korang tersnap apa ??
heeeeee cube korang semua tengok pic bawah nie ada pic apa . 


haa korang ada nampak apa toh dalam bulatan yang telah zana bulat kan toh
ada nampak sesuatu kan kan betul tak semua kawan kawan
sebab itu la tajuk enrty malam ini terkejut tergamam terkedu
heee naik bulu roma nie ha lalala
sebetulnya niat kawan ayah zana nak pergi snap pic isteri nya yang
bertudung syiria pink toh tetapi macam mana tah
boleh ada yang menumpang sekali di dalam pic ini
sebetulnya sapa pun tak nampak tapi bila dah di cuci pic nya itu
baru lah tahu ada yang menumpang .
tetapi alhamdulillah benda itu tidak mengacau siapa siapa malahan
anak anak kecil pun tidak menagis .
mungkin benda itu hanya ingin melintas sahaja tetapi tertangkap gamba nya kan
pic ini di ambil sewaktu zana dan yang lain berada di kota kinabalu airport tau  .
kawan ayah zana snap pin nie betul betul di pintu masok di mana zana dan
family zana yang lain tengah duduk di situ .
tak tahu pula ada benda benda macam toh di kawasan itu kan .
tapi tak pea la mungkin orang orang yang terpilih saja yang dapat
melihat atau menangkap pic nya kan .
so semoga berhibur melihat pic ini oke .
sebetulnya zana nak post entry ini pun agak seram jugak
tetapi tak pea la zana tak gnggu dia pun kan kan heee
k lah semua assalamualaikum . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment