Online Diary Secret Of Syazana
psittt elow semua kawan kawan zana
oke hari ini zana ada cerita yang agak menari sekali untuk di kongsikan
kepada kawan kawan semua nya
woot apakah itu hee sebetulnya benda nie dah lama dah zana dapat
dari someone tetapi kan zana nak post entry tentang hadiah yang di beri oleh si dia
wahh si dia siapakah gerangan manusia yang bertuah toh
perghh tuah kea entah la kan kan kalu bertuah toh bertuah la
kalu malang toh im soryy hehehe
sebab semua manusia selalu buat salah kan kan
so meh nak cite sedikit sebanyak tentang si dia nie .
mula mula pekenalan kami di facebook seh saja la sengal sengal g
like all update status dia saja nak usik sebab dia toh
senior college zana tau tapi dia mungkin tak berapa nak kenal zana sangat
so cek nie pun gatai gatai la p kacau hidup dia so
tak sangka lak cek memang pengacau terhebat sampai dia
dan zana jadi rapat sangat sangat . si dia nie terlalu low profile tau
dia seorang yang pendiam bagai tapi bila nak bercakap aduhh kalah
si perempuan semua bertutur kata heee opp jangan yer bang haha
kami pernah kuar bersama dia belanja zana bagai lepas itu
dah belanja apa semua dia ada kasikan zana hadiah
perhhhh memang terkejut la sebab dah la tak pernah macam toh kan
tengok tengok dia kasi zana bear bear alololo comel gila kot
terlalu comel tau dah toh kat bear bear toh ada lak coklat kat belakang nya
hee nama coklat toh cik zana tak tahu pun sebab cik zana
tak berapa minat coklat sangat heeee
tetapi ini la buat pertama kali nya ada lelaki hadiahkan zana
real face to face dengan zana auww sweet kot kalu lelaki macam nie
tetapi itu la si dia nie seorang yang pemalu so tak tahu apa maksud di sebalik
hadiah dia toh nak kata dia suka zana mungkin
nak kata dia ada hati kat zana terpikir 20 kali sat la
yerp la si dia toh ensem kot di kenali ramai orang agak agak la dia nak

berkasih kasih dengan cik zana kan . 
so nak tengok tak pic hadiah toh haa tengok bawah nie 






comel tak comel tak ?
comelllll kan kawan kawan semua tetapi itula sampai sekarang zana simpan rapi
kat dalam bilik zana sweet kat si dia nie dah la romantik sweet tapi yang spoil nya
dia pemalu mungkin dia takut if di kecewakan kot kankan tol tak hee
tapi apa apa pun MR BEAR BEAR thanzz yeap sebab anda
telah memalukan diri zana dan memblushingkan diri zana
time kamu beli benda halah nie time kat kedai itu oke
budak budak dan kak yang bayar duit toh pun tengok zana
atas bawah atas bawah saja ok cek malu sangat sangat
heee tapi itulah kenangan manis di antara cik zana dengan abang senior ini
hope perhubungan kami sebagai rakan tidak akan terputus sampai bila bila
to mr bearbear thanzz again oke .
papai semua assalamualaikum 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment