Online Diary Secret Of Syazana
dulu kini dan selamanya

post entry zana pada kali ini agak menarik juga kerana zana akan
mempamirkan wajah diri zana sendiri dari zaman kanak kanak
sehingga lah zaman remaja sekarang
dalam post entry ini zana akan mempamerkan banyak pic pic
zana yang dari zaman 2003 sehingga lah pic zana
ke zaman 2012 sekarang ini
daripada pic pic yang akan zana pamerkan ini
semua kawan kawan zana dapat melihat betapa lain nya
wajah yang di telan tahun demi tahun sehingga menjadi wajah
yang terbaru dan membuat semua orang tidak mengenali diri
zana yang sebenarnya i mean yang terbaru ini
sebelum zana mempamerkan pic pic yang terdahulu mari zana cerita kan
sedikit sebanyak jalan hidup sewaktu mempunyai wajah yang agak tidak
menyenangkan pada semua orang yang ada dan bagi dorang terlalu hodoh
yea sewaktu di zaman sekolah dulu ramai kawan kawan yang
mempunyai wajah yang terlalu jelita dan cantik
biasa la kan muka baby face nak buat macam mana semua mesti la
cantik cantik sweet sweet kan kan betul tak
rasanya kawan kawan yang lain pun mesti ada wajah sweet
time sekolah dahulu kan so balik kepada cerita kenapa orang
cakap wajah zana terlalu hodoh dan ala ala minaci
heee kalu korang tahu minaci toh memang kita leh tahu la kulit muka
gelap guano kan kan so nah nie zana tunjuk pic zana time zana sekolah dulu  


pada zaman 2003


pada zaman 2005

pada zaman 2007

pada zaman 2009 

haaa korang semua boleh nampak kan wajah wajah zana
yang telah zana bulat kan itu
berlainan sangat sangat dengan wajah yang zana sekarang ini
sehinggakan jika zana kuar berjalan tersempak dengan
kawan kawan yang dahulu di mana mana shopping complex 
ada yang tidak mengenali zana lagi sehingga kan zana terpaksa
memperkenalan kan semula diri zana ini baru mereka akan mengingatkan semula
sehingga ada dialog yang pernah zana cakap kan dekat kawan
hye mek ( bukan nama sebenar ) ingat lagi tak zana ?
kawan itu bertanya semula zana mana yea .
zana terpaksa ceritakan semula ttg diri zana
" ini la aku , pengawas sekolah yang ada tahi lalat di atas bibir tuh ,
dulu time pengawas aku kita selalu di tugaskan bersama "
sehingga la teruk sebegitu sekali lah perlu zana lakukan untuk mengigatkan
kawan kawan zana yang terdahulu so kenapa kah zana mengatakan wajah zana
berubah sejak habish nya zana menamatkan zaman sekolah menengah zana
mari zana tunjuk sedikit sebanyak pic pic zana dari zaman lepasan sekolah sehingga sekarang

gambar time ujung ujung SPM

pic time dah habis SPM . time kerja 

pic sewaktu umur 18 tahun 

sewaktu umur 19 tahun

pic time berlensa di studio 

dan pic sekarang 2012


pic paling terbaru di
fashion show .


makin usia meningkat makin lain wajah kita semua kan
so tak perlu la ada kes yang perlu cemburu dengan anugerah
yang telah allah berikan kepada rakan rakan anda semua
kerana itu adalah reseki atau pun anugerah untuk mereka semua
yang penting kita perlu bangga mempunyai kawan yang indah dengan pemberian
allah kepada rakan rakan kita betul tak bukan nya kita harus dengki
dan perburukan rakan rakan kita yea lah dulu zana memang buruk sangat sangat
tapi allah telah memberi anugerah sehingga mendapat wajah yang sebegini rupa
so apa yang dapat di perkatakan hanyalah syukur allhamdulillah kerana
mendapat anugerah seperti ini walaupun zana memang ada darah kacukan
itu tidak bermakna kecantikan itu teserlah akibat kacukan arab , pakistan dan punjabi
ini semua anugerah dari allah bukan nya sebab kacukan . so
setakat itu saja la yang dapat zana share pada kawan kawan semua . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment