Online Diary Secret Of Syazana
EVENT HR VS MODELLING


hye hye hye
jom zana nak berkongsikan cerita sedetik sedetuk lebih
tentang life zana so kalu nak tahu jom kita baca entry ini
kali ini zana nak ceritakan bagaimana perasaan bila
diri ini dapat memasuki fashion show
walaupun bukan fashion show bertarafkan
mana mana company tapi zana bangga juga
sebab dapat merasai bagaimana seseorang
yang mahir di dalam catwalk ini
di atas pentas dan di hadiri oleh ramai vvip
tetapi malangnya dalam hal ini
terdapat permaslahan juga kerana
sebelum nak buat latihan zana memang ada kasut
tetapi kasut yang di pakai oleh zana tidak sesuai dengan
tema atau pun bentuk baju yang harus zana peragakan so
oleh itu apa lagi kan pergi kuarkan duit dan
pergi cari la kasut yang sesuai dengan nya
zana telah membeli kasut yang agak cantik tapi simple
dengan harga 100 something la
so ini pic dia 



haa nampak kan kasut toh sikit pnya tinggi kea
tapi di sebabkan nak menjayakan event tersebut
haa tak pea la beli la pasny leh pakai juga g mana mana
event yang bersesuaian dengan pakai kasut nie kan
so kasut ini la dah menyelamat kan keadaan
so pic pic kat bawah ini adalah
pic zana di event tersebut bersama model model yang lain














haa itu pic sedikit sebanyak yang ada
kalu nak tahu lagi pergi tengok di facebook zana yeap .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment