Online Diary Secret Of Syazana
Hye hye hye semua nya .
Wahh berhabuk suda blog zana nie kan .
Dah lama rasanya zana tak update blog SOS ini
Naik bersarang dah nie so hari ini zana bergiat semula untuk mengupdate
Tajuk tajuk baru yang ada untuk zana kongsikan bersama sama kawan kawan zana
So tajuk zana kali ini ialah 
.kerana rupa kau jadi popular.
Wahh kenapa tajuk kali ini agak pelik sedikit haaa bukan pelik tau tapi benar kenapakah ?
Haaa meh zana share sikit kat kamu semua kenapa
zana pilih tajuk blog macam ini untuk kali ini
Mari sini semua zana nak bertanya kepada semua orang kenapa
Blog seseorang individu itu menjadi ramai follower
Seseorang itu nya facebooker ramai friends request
Kenapa di twitter ramai orang follower nya ?
Semua itu boleh kita jawap sendiri kerana rupa paras sahaja kerana
Pada zaman sekarang kita kalu nak popular teramat lah mudah kerana
Hanya dengan rupa paras sahaja kita semua boleh popular
Tak payah nak cari duit susah susah cari itu ini
Kita sekarang boleh lihat dari kes blogger
Haaa cer kamu semua tengok follower follower yang ada
Di dalam blog si popular popular yang ada

Blog dorang simple se simple gila dari blog  blog korang yang ada ini
Info dorang pun simple se simple bagai tetapi kenapa
Follower dorang ramai dari follower kawan kawan semua ?
Cuba kawan kawan semua lihat owner blogger itu
Wahh owner blogger itu sangat sangat lah cantik ayu macho semart
Sedangkan anda anda yang sentiasa post entry entry yang berfaedah adakah awak 
semua mandapat follower follower yang banyak seperti mereka mereka ini ?
Mesti tak kan so sekarang ini kita semua boleh menilai budak budak zaman sekarang ini
Lebih gemar mencari atau berkawan dengan orang orang yang mempunyai paras rupa sahaja
Kerana dengan berkawan orang yang berparas rupa ini
Mereka boleh menumpang populariti nya kerana
Bile ada mana mana individu yang bertanyakan atau berbual tentang
Individu yang popular ini mereka boleh masok dan memberi pendapat
Bahawa mereka turut mengenali si popular ini dan oleh itu
Diri mereka tidak lah akan di ketawakan oleh rakan rakan
Sebab mereka turut mengenali si popular ini .
So moral of the story ?
Korang tepuk dada tanya la selera anda sendiri
Kerana dari hati korang lah korang akan mendapat jawapan sendiri
Melalui apa yang telah zana perkatakan ini korang sendiri boleh menilai
Entry yang zana post kan ini bukan sebab ingin menjatuhkan mana mana pihak
Tetai sekadar nak berkongsi sedikit sebanyak atas pandangan yang telah zana 
selidik dan kawan kawan zana ceritakan so kepada semua kawan kawan 
renung renung kan la ya .  yang buruk datang nya dari zana yang baik semuanya datang
Dari allah s.w.t so selamat beramal semua nya .


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment