Online Diary Secret Of Syazana

Hye hye semua nya
Kali ini zana jadi rajin untuk mengupdate blog
So tajuk pada kali ini amat amat lah
Di gemari oleh semua rakan rakan yang memberi pandangan
Pada zana minggu lalu
Tajuk dia yang berbunyi vokal c eh bukan vokal A haha
So tajuk kali ini ialah
SEKSI ITU MENGANCAM BERTUDUNG ITU INDAH
Haa tajuk kali ini memang best kan .
Kenapa zana pilih tajuk ini , zana pilih dan mereka cipta tajuk ini
Kerana ia mempunyai pelbagai makna
So mari la semua kawan kawan yang zana sayangi kita sama sama
Megupas ala ala kupas kulit durian yerp hehe
Haa kenapa zana kata itu seksi mengancam dan bertudung itu indah
Rasanya semua orang pasti tahu kan apa yang tersirat di dalam tajuk yang zana
Cuba kongsikan bersama sama kawan kawan semua
Yaaa memang seksi itu mengancam kerana if keluar ja boleh
Berpakaian seksi seksi bagai hampir kita semua boleh lihat
Anak muda zaman sekarang ini berpakaian seperti tidak mempunyai
Seurat benang di badan mereka kenapa ya adakah itu yang di perkatakan tren
Zaman sekarang sehinggakan perlu berpakaian seperti itu
Atau mereka sengaja berpakaian begitu hanya sebab ingin mengikut
Tren tren di barat atau pun sebab ingin menusuk mata para si kaum adam yang ada ini
Kita semua boleh lihat juga walaupun ramai yang telah mengatakan zaman sekarang telah tua

Dan tidak dapat menapung lagi kesemua aktiviti yang ada di dunia ini
Tetapi bagi mereka mereka ini tidak pernah sedar dan serik untuk
Kembali kepangkal jalan kerana mereka ingin bergembira senang cita dorang nak
Enjoy enjoy enjoy enjoy bersama rakan rakan yang ada
So rasa rasa padangan kawan kawan zana yang ada ini kan
Korang semua rasa kaum kaum adam yang ada di dunia ini mereka semua
Melihat si wanita wanita seksi ini dari pandangan macam mana erk ?
Adakah mereka akan mencari si wanita seksi ini untuk di puaskan nafsu
Enjoy bersama sama di kelab malam atau sebagai nya atau pun si kaum adam ini
Akan mengambil mereka di jadikan isteri ?
Itu semua kita tidak dapat menilai kerana allah s.w.t lebih mengetahui semua nya
So bagi yang bertudung itu pula . kenapa zana kata bertudung itu indah
Bertudung itu sememangnya indah dan menutup aurat tetapi
Bagi zaman sekrang ini bertudung itu bukan indah tetapi bertudung itu adalah
Tren tren yang ada pada zaman sekarang ia lah kan biar bertutup
Tetapi mereka turut dapat enjoy seperti orang orang yang tidak menutup aurat itu
Seperti yang dapat kita lihat ialah apabila yang bertudung juga ada yang minum arak ,
Berpelukkan dengan si kaum adam , isap rokok malah yang bertudung juga
Lebih teruk peragai nya berbanding si wanita yang tidak bertudung ini .
Ia memang ramai kaun adam mengatakan mereka akan mengahwini wanita yang bertudung
Atau perkataan yang sedap di dengar ialah menutup aurat kerana mereka itu indah
So si kaum adam yang ada ini mereka perlu pandai menilai dan memilih
Si pasangan mereka yang ada kerana tidak semua yang bertudung itu baik seperti di luar
Wanita yang tidak bertudung seksi sana sini itu jahat semuanya
Oleh itu kita semua sendiri dapat menilai betapa akhir zaman nya dunia kita sekarang ini
So moral of the story kali ini iallah
Pandai pandai nilai dan pkir lah atas apa yang telah zana kongsikan sedikit sebanyak
Di dalam entry ini ya . dalam entry ini bukan lah zana nak menjatuhkan sapa sapa
Tetapi sekadar renung renungan dan kita semua dapat sedar siapakah diri
Kita sebenarnya kan kan so yang buruk datang dari zana
Yang baik semuanya datang dari ALLAH s.w.t 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment