Online Diary Secret Of Syazana
hye hye hye 
apa khabar semua nya ?
dah lama kan zana tak update blog
bersarang dah nie blog bila di tengok kan balik so
pada kali ini ada entry terbaru yang ingin zana post kan di dalam blog
tentang apa yea ? menarik or not entah la kan tapi mari kita lihat
JADUAL UEFA EURO 2012
wahh zana minat bola kah sampai tahu jadual EURO semua nie
haha sebetulnya zana tak pernah minat langsung benda benda nie
tapi di sebabkan ramai kawan kawan lelaki dan ada juga kawan
perempuan yang minat tentang bola bola nie so
apa salah nya zana nak update tentang jadual bola yang akan datang nie kan
so antara korang la minat pasukan mana ?
england ? portogal ? spain ? italy ? mali ?
hahah yang mali toh tak wujud tapi saja wujud kan dalam entry ini
so sapa yang inginkan jadual tentang bola anda boleh lihat ya .
nak ambik copy simpan pun tak mengapa .
nah ini jadual  nya .
( saja nak kasi besar sikit supaya korang nampak )



kepada yang telah dapat atau sudah pun tahu tentang jadual euro nie tak pea la oke
zana just nak post lagi tentang benda nie ha .
mana la tahu ada pihak pihak lain yang tidak tahu lagi tentang jadual
team korang toh kan korang leh la tengok dekat blog SOS nie kan .
so apa apa pun hope kumpulan korang akan menang dalam piala UEFA EURO 2012
nie oke . cayok cayok team portogal  # sign .
( sokong sebab ada cristiano ronaldo saja pun , dorang kata dia hensem so sokong saja la )

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment