Online Diary Secret Of Syazana
hye hye hye kawan kawan ku semuanya
hari ini zana nak ceritakan tentang
kisah beberapa tahun yang lalu
wahh kisah apa lah yang ingin zana menginbau kembali nie
adakah cerita sedih atau pun cerita yang kurang sedih plus
happy happy ? haha entah la nak di katakan .
tapi apa apa pun bila korang semua tengok saja nama
LYSSA FAIZUREN
semua akan tahu si kecil manis yang famous dengan blog dia
kan kan betul tak semua kawan kawan zana yang zana kasihi
semua orang tahu cik lyssa adalah gadis kecil molek yang
peramah lagi cantik dan lagi cute itu kan
superbabesss . betul tak kan kan .
so nak di nginbau kan semula tentang kenangan kami dahulu ialah
apabila zana teringat semula semasa . kami berdua begitu rapat serapat rapatnya
dah macam kawan rapat . tp tak lah rapat sangat .
dulu zana sebagai penasihat atau pun doc cinta pada dia lah
bila ingat kan balik lawak sangat sangat sebab dapat melihat
kelakukan kemanjaan dan kedegilan lyssa nie
walaupun dia degil dia tetap comel sangat sangat macam barbie
kami berkawan sudah lama sangat tapi kami hanya pernah berjumpa sekali sahaja
iaitu sewaktu zana berumur 18 tahun wahh dah dua tahun tak berjumpa
dengan si gadis kecil molek nie ha .
nak tengok tak pic zana dengan lyssa time kami berdua meet ?
haa meh tengok lah kat sini







ha pic nie time kami semua tengah muda mudi lagi .
budak budak lagi . si comel nie memang comel orang nya kan kan
time pertama kali jumpa perghh malu malu tau .
sebab yea la dalam facebook bukan main manja
gatal nakal lagi kami berdua tapi bila jumpa semua malu nyiau nyiau haha
lawak lawak lawak . apa apa pun zana menyimpan hasrat untuk
berjumpa dengan si gadis yang glamor dan lagi vote ini
walaupun perhubungan kami berdua tak rapat seperti dahulu hope
satu masa ia akan kembali seperti dulu wahh ayat jiwangs sikit nie hehe
apa apa pun she is the best friend in my heart . wahh sempoiii nya ayat hee
apa apa pun kenangan kami bersama akan sentiasa zana ingat .
to you my bff . take care your self yea . makin hari makin top kau yea opah <3

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment