Online Diary Secret Of Syazana
hye semua dah lama tak update blog nie ha 
semenjak dah cukup umur nie 
lagi tak update la blog nie 
bersarang dah apa blog nie kan so 
hari ini zana ada entry baru tuk semua kawan kawan 
apabila zana dapat penghargaan dari seseorang
yang teramat lah istimewa .
yeahh tapi dia bukan lelaki tau
di wanita hehe
so kenapa dengan si dia ini ?
dia merupakan anak kepada zana di dalam facebook
bukan anak kandung ok zana tak kawen lagi umur pun baru
saja masok dalam alam baru iaitu dalam zaman puluhan
so nak di pendek kan cerita zana dapat penghargaan dari
anak zana a.k.a adik kesayangan zana iaitu RATU AMIERA

budak nie amat lah nakal sekali tetapi
sewaktu bepday zana dia sorang saja yang tak wish dekat zana
adik adik yang lain berpusu pusu msj , text di facebook dan
twitter wish untuk zana tapi si budak kecil nie dia tak wish
so ingat kan budak nie dah lupa dengan kaka nya
tetapi benda yang tidak ku sangka
di wish n make one entry untuk zana di dalam blog nya
korang nak tengok tak entry toh cer klik nie superbabe .
memang terkejut terharu dan nak menangis di buatnya kerana ini lah
hadiah yang tidak di sangkakan yang telah di buat oleh adik kesayangan zana nie
walaupun hadiah yang tidak seberapa zana teramat lah hargai
so adik akak just nak ucapkan ribuan terima kasih sayang sebab buatkan diri akak
kamu ini bermakna dalam life kamu oke
ada reseki kita jumpa ya bersama bakal menantu mmuy kamu oke
inilah rupa adik kesayangan yang paling terhebat bagi diri zana
RATU AMIERA
#thanzyousomuchmylilsysta
mmuyloveudamnmuch !!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment