Online Diary Secret Of Syazana
Selamat hari raya untuk semua nya 
wahhh dah lama rasanya zana tak update blog SOS nie kan 
huhu maaf la zana kesibukan sedikit sejak dua menjak nie . 
so hari nie moh kita moh zana nak kongsikan sedikit sebanyak 
peristiwa peristiwa di bulan syawal yang mulia ini 
rasanya sekarang semua orang akan update tentang raya saja kan 
semua akan letakkan gamba bersama family sanak saudara dan lain lain 
kat dalam facebook , twitter , blogger dan lain lain lagi betul tak kan ? 
so now zana pun nak kongsikan juga sedikit sebanyak tentang raya tahun nie 
bagi zana raya tahun nie sangat sangat la tak meriah seperti tahun tahun sebelum ini 
benda yang pertama kali nya ialah apabila usia dah tuaa hahaha 
tua dah rupanya makcik  nie , so sebab kan dah tua duit raya tak dapat 
huu nak jgk kutip duit rayo nie , bru la dapat sikit duit poket kan kan 
so memandangkan raya tahun nie dah tua hilang satu seri kemeriahan dapat duit rayoo 
hahahah lawak kan besor besor pun nak kutip duit raya lagi . 
then situasi kedua yang tidak meriah raya tahun nie bila sepupu kesayangan tidak 
pulang ke kampung halaman bersama dia terpaksa kerja di sabah di bawah bayu 
haishhh la DIN balik la berayo nie haa semua sepupu yang lain tak happy bila engkau tak da 
wuuuu raya tahun nie mmg sepi tanpa usik mengusik dari sepupu yang nakal nie 
semua jadi sebak dan sayuu jea . if ada si dia memang akan happy dengan kegilaan nya yang 

tidak tentu hala dan tidak padan dengan usia nya yang telah tua bangka itu 
so bila raya tahun nie balik kampung , beraya dengan family lain memang tidak happy la 
just sebab sorang dari pada beberapa sepupu yang lain tidak pulang ke kampung halaman 
wuuuu sedih sangat sangat harap harap tahun depan if dah kerja jangan la tak dapat 
cuti kang menagis tak berlagu dendang dah haa kat umah nie . 
moh tengok gamba raya tahun nie memang tak meriah dan tak lengkap 



tadaaaa nampak kan huuu nampak macam meriah tapi sebaliknya
waduh waduh apa apa pun raya tahun nie happy juga la sbb
dapat balik kampung berkonvoi 7 biji kereta wuuuu 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment