Online Diary Secret Of Syazana: dulu kini dan mungkin selamanya

dulu kini dan mungkin selamanya

assalamualaikum helow semua kawan kawan .
zana baru saja habis empat paper untuk final exam . semua paper killer kot tapi tak apa la
di sebabkan malam nie rajin nak update blog
so ada la sedikit topic yang nak di share dengan semuanya kan .
act dah lama nak update tentang nie entah macam mana boleh tergerak hati nak update hari nie
so meh la zana cerita kan sedikit sebanyak tentang topic hari nie oke
topic hari nie dulu kini dan mungkin selamanya
so topic nie ada macam macam maksud ok
 topic zana kali nie memang bertemakan hati sebab apa erk sebab sunyi kot
hahaha tak abih abih dengan sunyi ja zana nie kan
ok la nak di jadikan cerita dah ramai lelaki yang try to enter dalam hidup zana nie
tetapi semua tak berjaya kenapa pun tak tahu la
eh cik kak jual mahal kea ? ohh tidak sama sekali ok . bukan jual mahal tapi
tak bersedia dan takut untuk di permainkan dan di TIPU lagi
ohmyy di tipu itu la perkara yang paling di benci oleh zana siapa lah yang suka di tipu kan
mesti kawankawan semua tak suka di tipu jugak kan .
oleh itu adalah beberapa lelaki nie yang try to enter
ada yang try happy kan zana , ada juga lelaki yang zana rasa mereka sangat
sesuai dengan zana tetapi ........
zana pula yang takut nak enter dalam life dorang yea la kan
kang kena tipu kea dorang tak jujur kea or anything kan
haishhh kesian pula kat dorang nie semua kan hrmmm
tapi dalam tahun nie juga zana luahkan semua prasaan zana dekat
lelaki lelaki yang pernah zana suka dan pendam perasan
so now lega rasanya hati nie dah kosong sangat sangat hati nie
tak ada nak suka or admire kat sapa sapa lagi dah
wahahah jahat jahat so lepas nie mungkin susah untuk seseorang yang
nak try to enter my heart nie oke so if betul betul nak try enter juga
try your best oke , sedangkan ada seseorang nie dah try to enter hati nie
Dia terkandas juga di pertengahan jalan nie kan pula yang nak enter dalam hati zana
then nak lama lama kan . senang cita la kan ( ha kuar dah ayat orang utaqa )
if nak enter life zana senang sangat sangat jangan try tipu zana , jangan cuba
permainkan hati zana nie kan betul tak kawan kawan , if kawan kawan pun
mesti tak nak di tipu dan di permainkan macam dolly kan kan .
sama juga la dengan zana nie kan .
tapi to anyone yang try nak enter juga masih dok ketegaq nak enter toh
try la make hati nie happy dan jangan pernah sesekali
cuba untuk melukakan lagi hati nie sebab hati yang ada di dalam nie
masih baru dan masih berdarah teruk lagi tau dengan perkara yang lepas lepas
yang pernah di lakukan oleh beberapa lelaki yang tidak bertanggunajawab .
di sebabkan hal hal mcm nie la every day every hour every minutes and ever second
if zana duduk sorang sorang mesti akan sedih yea la sapa tak sedih kan
bila di kenang kan kisah kisah yang lama yang akan membuatkan hati nie berdarah
kadang kadang jeles sangat sangat tengok pasangan yang ada teman hidup
dah teman hidup mereka kekal sehingga ke jinjang pelamin
tapi tak apa usia masih muda masih jauh lagi perjalanan yang ada so
hope one day allah akan pertemukan seseorang yang benar benar
Dapat membuatkan hati yang lama terluka terkubur nie akan
mula bercantum dan menjadi sebuah hati yang sangat sangat happy dan bahagia
ewahhh jiwang nya la ayat kau nie cik kak oitt . hahahaha
eh sudah la malas dah nak merapu nie so yang mana faham dengan mean zana nie
faham kan la betul betul ok . if tak faham tak apa la tau
dan satu lagi kepada anda anda semua jangan la tengok pada rupa sangat oke
jangan sebab kecantikan dan kehenseman seseorang itu anda menjadi buta
dan sanggup tinggal orang yang anda sayang semata mata mengejar
kan perkara yang tidak kekal lama . so if rasa ada someone yang kita mula
sayang n ambik berat tentang nya try to accept that person .
dan if rasa suka dekat seseorang itu terus terang saja la oke
zaman sekarang tak payah di pendam lama lama kang di kebas orang
baru nak merana tulis status di facebook sedih sedih bagai bunga di ambil orang
kumbang terbang hinggap ke bunga lain dan so on la kan hahaha
kalau tak percaya try la terus terang terus dekat orang yang anda
admire atau suka ok mesti orang itu akan memberi respon yang baik
bukannya reject anda dengan perkataan yang teruk teruk
janji hati kita tenang dan tidak menyeksa jiwa toh oke .
( amboi nasihat orang pandai hang nie kan tapi diri sendiri tak nak buat )
heee i will try to accept any man yang try to make my smile come again .
heee so sampai sini saja la oke kawan kawan sekali
sory if ada rasa sengal sikit dengan post ini
tapi apa apa pun must remember la ini blog pribadi so
anything yang pribadi akan di update dalam nie
so jangan kutuk kutuk ok pless accept something toh dengan hati yang
Terbuka dan redha yeaa .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment