Online Diary Secret Of Syazana: kehidupan baru

kehidupan baru

ASSALAMUALAIKUM
hye kepada semua keng kawan yang ada
now zana tengah cuti study week so ada la juga peluang
untuk mengupdate sedikit sebanyak di dalam blog zana nie kan
so semua ada nampak kan wajah blog zana telah bertukar menjadi pinkky winky kan
so thanzz alot to adik HAFIZAH yang sudi mengedit blog nie
blog terpaksa bertukar wajah sikit kalau tak semua yang
melawat akan rasa boring saja kan sebab benda yang sama saja :)
so nak di jadikan cerita pada hari ini zana nak update sikit sebanyak tentang
life sekarang nie la kot kan .
yeahh zana sekarang telah mulakan hidup baru di mana
hidup tanpa bertali dengan sapa sapa lagi pun dah .
dapat hidup dengan ceria dan happy saja lepas ini dengan kawan kawan yang ada
walaupun tiada orang yang tercinta itu tidak bermakna kita tidak dapat
gembira kan kan tetapi sejujurnya semua yang ada dalam situasi macam nie
dorang akan rasa sunyi terkilan dan macam macam kan .
so nak di pendek kan cerita dah lama pun zana rasa benda macam ini akan terjadi
so bila ia telah terjadi yang dapat di ukirkan di wajah ialah senyuman manis saja
walaupun di dalam hati nie tengah remok bagaikan di langgar lori simen kan
wahh kenapa lori simen yang zana pilih haaa  cer korang pikir secara logik nya
if kita terlanggar lori simen badan kita berdarah lepas toh di tumpahi dengan simen
lepas simen jatuh di badan kita mesti kita akan jadi batu kan kan
so jika hati kita yang telah terguris tercalar dengan kisah kisah dulu
adakah ia akan pulih dengan mudah tidak kan so umpama di simen hati itu
dah amat susah untuk di pulihkan semula kerana ia telah keras menjadi batu
nak di lembutkan semula memang akan mengambil masa yang teramat lah
panjang dan tidak pasti lagi adakah hati itu akan gembira bahagia seperti dahulu kan
so kes ini memang dah berlaku lama dekat zana nie just tak pernah ada lagi lelaki
yang berjaya membuatkan hati ini menjadi lembut selembut sutera dan menerima mereka
so harap harap la lepas nie ada la lelaki yang berjaya membuatkan hati nie kembali pulih
seperti sedia kala kan kan ( ewahh nak try market kan kea cik jana )
wuu jangan salah paham oke nie just nak share sikit sebanyak dengan kawan kawan
yang sudi membaca blog zana yang tidak seberapa ini kan .
so jangan salah paham atau pkir bukan bukan ok .
biasa la nama pun blog pribadi semua benda pribadi akan di tulis di dalam ini
tapi tak semua nya la kan sebab if nak tahu semuanya pergi la kenal sendiri
dengan tua empunya badan betul tak wahai kawan kawan yang ada blog pribadi ?
so malas da nak merepek meraban nie takat sini saja la zana berceloteh oke
nanti ada masa zana try celoteh lagi di dalam blog ini . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment