Online Diary Secret Of Syazana

hye kawan kawan ku sekalian . 
memang dah lama sangat zana tak update blog nie ha 
dah berhabuk besarang dah nie kesian benor blog nie 
di tinggal kan macam toh saja kan tanpa update entry entry yang baru 
so meh la hari nie tangan jadi gatal sikit dan rajin nak update blog tentang 
kerja kerja yang zana tengah buat ini nak tahu tak kerja apa yang zana kena buat ? 
kalau nak tahu nanti zana post kan gambar itu oke . 
memang semak nie pun ha tempat yang zana tengah buat kerja 
nak snap pic pun malu nak tunjuk so zana tunjuk pic magazine yang zana tengah edit 
saja la oke supaya orang yang ingin melihat toh dapat melihat di sini 
entry ini khas untuk kaka kesayangan saya kak EIKA
kaka nanti tengok la oke entry ini zana ada post tentang magazine yang telah zana edit 
haaa nah nie gambar yang zana print screen untuk anda semua tengok 
sory la tak sepro kawan kawan semua tapi ini saja yang mampu zana pelajari 









pic kat atas nie adalah salah satu elemen yang akan ada dalam
magazine keluaran zana untuk assignment nanti hah
mesti korang semua nampak macam guna adobe photoshop kan ?
tapi ini bukan adobe photoshop tau nie adobe in design untuk design semua
benda benda macam newsletter , magazine , flyer dan so on la heee
act nie adalah bidang yang baru zana belajar tak sampai beberapa minggu sebab
zana rajin ponteng kelas nie biasa la asyik tak sehad jea semester nie so
syukur alhamdulillah dapat juga dan paham juga untuk membuat magazine
yang tidak sehebat mana untuk di lakarkan dan di terbitkan nanti .
so korang semua boleh la tengok macam mana hasil yang telah zana lakukan
maaf la kalau kurang memuaskan yeaa .
to akak eika : akak nie yang telah zana lakukan . nanti zana update blog lagi
untuk info yang akan datang dan snap magazine yang telah complete dengan
cover depan belakang yaaa akak ku yang tersayang . heee nanti tolong kritik yaa . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment