Online Diary Secret Of Syazana: EOS VS YASHICA

EOS VS YASHICA

Assalamualaikum semua
helow helow helow milowww ehh tertiba pula dah kan hah
hari ini tangan kaki semua gatal sangat sangat so di
sebabkan dia gatal , miang , gedix dan sebagainya so meh nak
update entry terbaru untuk hari ini cer tongak kepala tuh tengok
tajuk wahh macam best tapi macam tak best pun ada juga hahahaha
whatever la kan so tajuk entry old style vs new style ok tajuk
 mengancam terancam diancam tapi nak cerita tentang apa
nie wahai owner blog oit nak cerita tentang orang lama bergaduh dengan orang baru ka ?
haaa tidak sama sekali act nak share sedikit tentang my baby what baby ?
dah kawen kah wahai tuan empunya blog ? orite bukan baby bayi
la tapi my sweet heart iaitu my EOS CANON wahh ada
camera EOS toh amboi kau cik kak banyak duit membeli
 haaa nak di ceritakan bukan cik kak yang membeli tapi
di hadiahkan oleh my lovely daddy yang tercinta .
untung kan untung kan saya yeahh memang untung ,
dalam hati dapat EOS bodoh bodoh pun jadi la dari nak
dapat EOS yang style gila gila yang ada pada zaman
sekarang nie kan so nak di pendekkan cerita sikit nah tadaaaa
abah kasi camera EOS sebegini untuk tuan empunya blog
terrnenenenettt

>
( agak blur snap guna hp ja pun )
tadaaa abah kasi hadiah bepday camera EOS 600D
oke memang tak sangka pun abah nak kasi camera macam nie
ingat kan dia nak bagi camera EOS 1100D atau biasa biasa
sekali dia kasi yang paling latest ohmyy tersenggeh agak panjang la tau
hanya allah saja yang tahu betapa seronoknya hati nie
yahooooo !! ok over sat hahaha
haa sudah sudah sudah now nak cerita ke babak kedua pula
act tak sangka sangat sangat mengapa abah bagi camera macam nie dekat
tuan empunya blog rupa rupanya umie cerita dulu abah kau seorang photographer
juga la wahai anak umie yang tersayang ohhmyy patot la
beria sangat bagi camera manggis mangga mempelam nie
upanya ada mayonis di sebalik salad wahhh
orite meh nak share sedikit camera yang telah berusia 20 tahun tapi still
boleh beraksi di semua tempat lagi nak tengok tak ?
tadaaaaaaaa



 ingat tuan empunya blog saja yang ada baby ka
nie baby abah tau . nama dia YASHICA wahh
ica ica nie la yang banyak berjasa dengan abah dulu
beraksi bagai dengan abah walaupun guna kodak pic pic abah semua
grad meletup tip top lolipop ok
tapi semua pic pic toh tak dapat nak di scan kerana dah terkeluar warna haish
sayang benor la kalau tak boleh tunjuk kan sedikit kan
walaupun camera toh boleh di gunakan lagi
tuan empunya blog nak bawak pergi service dulu la
pergi cuci apa yang ptot lepas tuh
baru boleh beraksi dengan dua dua camera haha
tamak benor kau nie kan lalala kesah pula kan .
so nak di jadikan cerita tergempak abah kasi camera lama abah nie
dekat tuan empunya blog ewahh sonok lagi hati nie kan sebab
dapat perolehi old school nya camera . now tuan empunya blog
ambik alih kedua dua camera nie
old style n new style wahh untung kau akak
dapat dua dua camera nie kan so ada yang jeles tak kawan kawan ?
ngee jangan jeles la tau sebab nanti korang dapat juga oke nah
ada la sedikit pic yang nak di tunjukkan kepada kawan kawan semua ee
tadaaa nie la pic yang dapat zana kongsikan sedikit untuk kawan kawan semua kan 

so lepas nie nak pergi belajar dengan mana mana
kaka kaka atau abang abang photography yang hebat hebat
untuk belajar cara snap pic yang mantap dan cara edit yang best
so setakat sini saja la nak merepek meraban baban pun kan
so terima kasih kerana membaca entry kali ini walaupun tidak
Seberapa sebenarnya kan heee . see yeahh kawan kawan

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment