Online Diary Secret Of Syazana: CANTIKNYA BENDA NIE ???

CANTIKNYA BENDA NIE ???

Assalamualaikum kepada semua kawan kawan yang di sayangi sekalian 
sejak dua menjak tiga menjak dan bermenjak menjak nie diri ini terlalu tak berapa nak 
bersemangat nak update blog nie dengan entry entry baru padahal dalam peti kepala nie 
banyak sangat sangat tajuk entry baru yang nak di share kan kepada kawan kawan semua 
so hari ini dia jadi semangat sikit la nak update blog kerana 
ia adalah benda yang sangat sangat di gilai oleh zana dan semua orang yang 
melihat benda ini tau . apakah benda itu ?? 
mesti semua tertanya tanya kan apakah benda yang di maksudkan ini 
kalau nak tahu apakah benda itu jangan kemana mana ok baca entry nie sampai habis 
tapi rasa kesian pula dah dekat kawan kawan semua kan kang tertunggu tunggu ja 
apa lah benda yang di rahsiakan oleh zana nie 
so meh nak share sikit act zana terjatuh cinta dengan benda ini 
tadaaaaaaa ...


cantik tak bunga nie ?
cantik kan kalau tengok dari jauh nampak macam bunga ros betul saja kan
padahal ini ialah hand made rose .
agak agak jika di tanyakan kepada anda semua ada tak di kalangan kawan kawan yang
nak order bunga bunga hand made ini ?
kalau ada ramai yang nak boleh la zana membuka tempahan kepada semua
yang berminat kan kan . act tak ramai lagi yang tahu membuat bunga hand made nie
yea la sapa yang rajin luangkan masa untuk pintal memintal pusing sana pusing sini
untuk buat bunga nie kan . so nak di jadikan cerita sapa yang rasa nak order
bunga ini boleh la lawat ke post zana yang ini .UNTUK TEMPAHAN
so apa tunggu lagi kalau dah berkenan toh meh cepat buat
Tempahan sebelum habish dan FULL . 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment