Online Diary Secret Of Syazana: APA 3 tahun kau meng ?????

APA 3 tahun kau meng ?????

assalamualaikum kawan kawan semua
dah lama dah tak update blog nie rasa macam rindu pula
nak merepek merepek dalam blog pribadi nie kan
haaa nak di jadikan cerita merepek untuk malam nie
nak pilih tajuk apa yea hrmmm
tak apa tajuk tak penting sangat yang penting isinya haha
boleh pula mcm toh kan tak apa la kesah pula kan biar la nak tulis apa pun
so kali nie nak cerita sikit tentang life di tahun baru nie
dengan di temankan lagu baru yang telah cik akaq tukar kan
so boleh la menghayati sekali dengan entry kali nie kan
nah jeng jeng jeng ada something special ka cik akak hoitt
rasanya tak ada kot just now yang nak di gempar gempur gempir kan ialah
apabila now masuk ja tahun baru status untuk life cik akak nie pun
dah hampir cukup bertahun wahh bertahun berapa tahun dah cik akaq kita nie
berstatus S I N G L E . . . .
haa nak di kira kira yi er san si wu liu qi ba jiu shi
dalam dalam cukup tiga tahun dah nie ha
hampir cukup cik akak tamat pembelajaran di college nanti
memang lama juga la bersolo molo zoro nie
tapi nak buat guano dah berjanji pada diri untuk bersolo berzoro sampai habish
tamat pembelajaran jika di beri peluang nak juga bersolo sampai tamat degree nanti
tapi apa kan daya jika allah s.w.t nak temukan cik akak dengan si adam
bertemu juga la lepas nie kan tapi buat masa sekarang tak terjumpa lagi
kalau jumpa pun semua nya mungki sebagai kawan kawan sahaja la kut kan
tapi tak tau nak agak juga la sebab nie semua kerja allah s.w.t untuk semua hamba-Nya
so kita sebagai hamba-Nya perlu bersabar dan menunggu sudah la kan
macam cik akak nie menunggu dekat bertahun tahun hahaha tapi
walaupun cik akak nie bertahan bertahun tahun still ada orang ingat cik akak nie
dah berpunya ha la macam mana orang tak anggap cik akak nie berpunya sikit sikit
dok update status , tweet dan berkelakuan macam orang sudah berpunya ja hahaha
hah gasak la ekau cek tak pernah kesah pun tau janji cik akak happy dengan
kawan kawan , sibling sibling , family dan semua yang ada di sekeliling
by the way sapa tak jeles cemburu cembiri kan bila tengok kawan kawan
lain ada boyafriend gorilafriend bagai kan cek pun nak juga tapi
bila di fikir fikir kan balik tak apa la mungkin bukan reseki lagi untuk berpeluang
untuk ada kekasih hati bagai nie kalau nak di ikutkan cik akak
ada la juga admire kat ramai lelaki yang ada kat sekeliling nie
berbagai capital ada nak yang mana A , S , F , Z , H haaa belambak
wahai kawan kawan ku sekalian tapi sorang pun cik akak tak pernah
luah dan beritahu sebab apa ? nak tau tak sebab apa ? haaa
ini kerana cik akak kita nie penakut , pemalu , penyegan dan segala peee dia ada
tapi penyapu dia tak da noh jangan nak pandai pandai pula hahahahaha
so kepada capital capital yang cik akaq suka admire bagai toh
pandai pandai la cari jawapan sebab tak akan pernah di beritahu
tapi jap macam mana dorang nak tahu kan sbb cik akak tak gtahu hahaha
gasak tak tauu la pandai pandai la kan heee
tapi apa apa pun syukur alhamdulillah sebab allah s.w.t masih melindungi segala
tentang diri ini dari terjebak dengan perkara perkara yang tidak di ingini selama beberapa tahun
tanpa cinta cintun cintan ajinamoto nie semua hahaha
insyaallah satu masa nanti allah s.w.t pasti akan temukan anak sulong dari family capital Y nie
mendapat calon hidupnya yang tersendiri atau boleh di katakan jodoh dari - Nya
amin amin amin yarobbilalamin .
so nie ja la cerita entry merepek merapu meraban reban ayam untuk kali ini
nanti cik akak merepek merapu mereban lagi yea .
kepada yang tak suka dengan entry ini jangan la kutuk kutuk tau
tak elok pun kutuk kutuk nie sebab blog nie kan blog pribadi so segala pa yang
nak di kongsi pasti akan ada dalam nie so enjoy la kepada yang nak membaca toh
babai kepada semua dan assalamualaikum dari cik akak <3

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment