Online Diary Secret Of Syazana: our AWESOME GATHERING

our AWESOME GATHERING

Assalamualaikum semua , wahhh hampir berbulan tak datang jengguk blog nie . 
kesian blog di abaikan begitu saja . maaf yeaa wahai blog dan maaf juga pada 
kawan kawan yang sering bertanyakan kenapa sudah lama tak update blog . 
mohon maaf kerana saya focus pada pembelajaran saya di tahun akhir baru baru ini 
tetapi sekarang alhamdulillah telah selesai . 
so takut yang nak di sokseh sokseh pada kali ini ialah 
gathering yang telah zana join bersama rakan rakan facebook yang lain .
gathering nie cadangnya nak buat macam macam aktiviti lain
tetapi di sebabkan makan di soul gardenn haaa
memang melekat like pita pelekat la kat kaki masing masing kan
bak kata someone makan selagi boleh berpingan pingan pun tak pa
janji kau puas makan katoooonyaaaaa !! hahahah
so apa lagi semua gadis gadis pun masuk la ke sana dengan pasangan masing masing
wahhh jeles kot nie semua datang berpasangan yang ekkau datang dengan
sapa wahai owner blog ? huuuu datang dengan kerusi jaaa
biasa laa orang membujang terlajak nie manoo nak adoo pasangan
hahahaha ~
so semua duduk la di meja masing masing . nak di jadikan cerita lawak
semua duduk di meja macam patong tak gerak tok ambik makan pun
apahal pun tak tau . sana sembang dengan situ , situ bersembang dengan sana
bangun pergi ambik makan pun tak lagi masing masing dok segan lagi
so bila sorang bersuara baru la semua terjaga dari mimpi petang
untuk bangun dan pergi ambil makan makan yang ada
semua ambik lima enam pinggan tapi zana just ambik dua pingan setengah saja
kesian betul tengok nya haa biasa laa semua datang dengan encik sayang
kita datang sorang lepas toh tengok mereka bersweet kan
wahhh jeless makkk oiii hahaha tapi tak apa laaa
yang penting enjoy bersama kawan kawan yang lain .
dalam masa yang sama semua mula la start masak memasak
naaaa laki yang tak tahu masak pun pandai masak kauuuu
tapi nak dijadikan cerita lawak salah sorang dari kawan kawan yang ada
ayam nya terbang gara gara saja nak test pakai copstick
haaa sampai meja sebelah tukar tempat hahaha kenapa takut ayam terbang lagi yea
then zana pula makan ayam separuh masak haaa hambek kau
kan kena marah dengan mama kecik molek
ini dialog dia yang sokseh sokseh tu
''dia datang tanya ait ayam macam tak masak penuh lagi nie
g bakaq balik haishhh macam nie kea nak kawen bakaq ayam pun tak tau ,
kalau nak tau ayam toh bakaq ka tak biaq sampai tak bunyi dah , haa tuh kira
dah masak blaablaablaablaaa"
hambexxx kena potpetpotpet dengan cik neena kita nie
tapi best pula dengar dia potpet dah lama tak dengar hehehe
macam macam gelagat yang ada time makan beramai ramai tuh semua
makan dengan penuh berselera yea laa makan tanpa had kan
sapa tak nak menikmati sungguh sungguh wahhh sungguh betuiii
haaa meh nak share sedikit sebanyak gelagat gelagut 
semua gadis gadis yang hangout pada hari tu .




haaa tula sedikit sebanyak pic yang adaaa
if nak letak semua memang tak cukup la heh tapi
apa apa pun kenangan gath kali kedua nie tersangat la awesome
walaupun ada yang balik awal .
hope lepas ini akan ada lagi gathering macam nie
tapi akan ada anggota baru sebab mmuy atyn dah nak bersalin
tak sabar nak menanti baby baru niee
hope lepas ini ada gathering yang ketiga dan ramai lagi gadis gadis gojes yang join .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment