Online Diary Secret Of Syazana
Assalamualaikum semua ,
dah lama rasanya tuan empunya blog tak update blog peribadi nie kan
so ok laa dah behenti keja nie ada la juga masa untuk dia tengok balik blog
yang dah lama di tinggalkan nie . rasanya dah bersawang gelap gelita apa kan .
so hari nie nak update la serba sedikit tentang life sekarang nie
as you all know cewahh speaking bagai kann
okk okk macam semua tahu dulu tuan empunya blog nie kerap sangat nak
update pasai kisah sedih sahaja kan kan
ok mulai sekarang tak da lagi dah kisah sedih gunda gulana yang
nak di sampai dalam nie semua benda toh kita tauk jauh jauh nahhh
ok story yang baru nie kita share tentang kegembiraan saja ok
so mesti ada yang nak tahu kan apa yang nak di share kan tu .
okkk membebel banyak gila nie okk okk kita masuk litar cerita kita yea .
first of all SYUKUR ALHAMDULILLAH
berkat doa berkat kesabaran selama beberapa tahu tuan empunya blog nie
bertahan last last tuan empunya blog dah menemui teman HIDUP yang
tersangat sangat lah istimewa yang memahami perasaan peragai tuan empunya blog ini sendiri
kalau di ikot kan mesti semua nak tahu kan sapa laaa manusia tu kan
yea laa mana pernah lagi tuan empunya blog nie mempamerkan kisah kisah macam nie kan
selalu nak nagisss jaa tangki dalam mata nie penuh sangat dengan air kann
so meh laa kita share sikit pic yang tuan empunya blog dapat snap kan bersama si dia tu



tadaaaa haaa nampak kann pic betapa gedix nya muka mintak penampar .
so nampak kan pic si jejaka senggeh tu .
haa dia laa penyeri hidup , pengubat rindu , pengubat segala kesakitan
dia sentiasa memberi support selain dari keluarga sendiri .
syukur kehadrat illahi kerana telah ketemukan dengan seorang hamba ALLAH
yang terlalu istimewa buat diri ini .
yea ada yang mengatakan ini tidak bermakna jodoh bagi diri tuan empunya blog
tapi tidak salah kan jika kita mencuba jika suatu masa ALLAH S.W.T.
mengatakan dia adalah jodoh tuan empunya blog
so tak rugi kalau kita mencuba dan berdoa sentiasa tentang sesebuah hubungan
yang ingin kita halal kan dengan nawaitu yang betul .
tuan empunya blog tak nak sokseh banyak banyak sebab nanti tuan empunya blog
akan mencerita kan lagi topic topic yang baru dalam entry akan datang so
takat sini ja la hujahan tomahan kutukan yang tuan empunya blog nak share kan okk
so thanz pada sesiapa yang membaca entry nie .
ASSALAMUALAIKUM se^^

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment