Online Diary Secret Of Syazana
Assalamualaikum semuanya tuan empunya blog dah
 makin hari makin rajin pulak dah nak update blog blog bagai nie dengan entry baru
ada ja cerita celoteh yang nak di kongsikan dengan para pembaca dalam
blog pribadi tuan empunya blog nie walaupun blog nie
Tak la sehebat macam blog blog yang ada kan
so tak apa lah biar ala kadar janji tak menunjuk sangat
ok nak di jadikan topic entry kali nie
tuan empunya blog nak cerita kan
kisah yang sweet sweet like a candy jaaa
tak nak masam masam macam cuka hehehe
ok tajuk entry kali nie nak share serba sedikit
Tentang lamaran yang di terima .
ok lamaran dah tunang ka ?
ohhh tak laa belom lagii tapi kalau dalam segi ISLAM
insyaallah dah sebab dua dua dah setuju dengan apa yang di
perkatakan so dahh berbalik pada cerita yang nak di ceritakan
cuba anda semua tengok pic nie apakah maksudnya ? 



ok la semua akan tahu nie adalah lambang sebuah perhubungan kan
so it mean cincin nie adalah lambang perhubungan antara kami berdua
ok bukan belagak bongkak riak nak menunjuk ok nie sekadar nak
berkongsi dengan kawan kawan yang sering kali ikot
semua jejak entry tuan empunya blog dalam nie .
so cincin nie sememangnya la ikatan bagi kami berdua
ok ada yang bertanya tuan empunya blog cukup payah nak beli or hadiah
kepada sesiapa sesuatu barang yang terlalu bermakna dalam life tuan
empunya blog betul tak kann ?
so tuan empunya blog akan menjawap yeaa sama sekali kerana
bagi saya , sesuatu barang atau perkara yang terlalu bermakna
bagi hati dan perasaan nie hanya lah layak untuk orang yang
sememangnya layak merasai kegembiraan dan kesetiaan
tuan empunya blog malah kadang ada juga terbuat silap yang
susah di maafkan tapi percayalah
apabila cincin telah di sarungkan di jari
ia sememangnya jujur dan iklas dari hati tuan empunya blog
so kepada si dia si gendut percayalah dengan apa yang telah di perkatakan
so tak nak bebel banyak benyak nanti ada yang boring
so tunggu entry yg baru pula ok sebab banyak lagi cerita yang nak di kongsikan
dengan kawan kawan yang di sayangi nie .
so terima kasih kerana membaca
ASSALAMUALAIKUM . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment