Online Diary Secret Of Syazana
Assalamualaikum semuanya
wahhh nampaknya blog nie dah dapat tuan empunya blog yang berperagai baru la
rajin pulak dahh dia update tentang entry baru
amboii mentang laa hati dok berbunga .
tengok blog pun berbunga cantik jaaa aihh ayat ayat diaa
ohkk ohkkk x payah bebel banyak banyak meh kita
sambung cerita pada topic yang sebetuinya
haaa hari nie adalah hari raya haji kan
so hari raya haji jatuh pula bersamaan dengan hari besejarah
antara tuan empunya blog dan si dia tu .
bukan nak bangga tapi tak sangka perhubunga antara tuan empunya blog dan si dia
boleh sampai ketahap ini . target tuan empunya blog hanya setakat yang mampu
sahaja tapi tak sangka bahawa perhubungan kami dah setahun berlalu
so sempena dengan hari raya korban
si dia telah datang beraya dekat rumah bersama family tercinta
SUBAHANALLAH
betapa seronoknya hati ini apabila keluarga tuan empunya blog
menerima kedatangan nya dengan begitu indah dan istimewa
knapa tuan empunya blog mengatakan begitu ?
ini adalah sebab tak pernah lagi mana mana lelaki yang pernah
pandai mengambil hati ahli keluarga tuan empunya blog seperti lelaki ini telah lakukan
sesungguhnya tuan empunya blog tidak mencari yang sempurna tetapi
SYUKUR ALHAMDULILLAH
kerana ALLAH S.W.T telah menemukan
dengan seorang hamba allah yang terlalu baik dan mempunyai ciri ciri
yang di cari cari dan di tunggu tunggu selama nie
so tuan empunya blog nak tunjuk sedikit pic antara tuan empunya blog dan SI DIA 



so nie la sedikit sebanyak pic yang ada di simpan dengan si diaa .
cukup lah walaupun sedikit
kerana jarak antara perhubungan tuan empunya blog tersangat lah jauh
kerana seorang berada di selatan dan seorang lagi berada di utara tanah air
memang terlalu banyak dugaan yang di timpa tapi
SYUKUR ALHAMDULILLAH cukup juga
perhubungan antara kami berdua nie .
so takat nie dah laa tak nak laaa cakap banyak sangat
nanti bohsan pulak kan so takat nie jea laa
terima kasih kerana membaca .
ASSALAMUALAIKUM 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment